Zestawy pędzli do makijażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 4 kwietnia 2024 o 17:53
    Sprawdzone od lat
    Korzystam z tych pędzli ładnych kilkanaście lat. To był mój pierwszy zakup i nie mogę uwierzyć, że do tej pory go nie wymieniłam na nic innego. Pędzle są bardzo dobrej jakości za bardzo niewielką cenę, mają mięciutkie włosie, piorą się znakomicie, wszystko trzyma się na swoim miejscu: zarówno rączka, jak i same włoski. Posiadam wersję rączek w ciemnym kolorze i jedyne co stało się przez te lata to zszedł napis. Naprawdę są mocno wyeksploatowane, a w ogóle nie widać tego czasu jaki ze mną spędziły. Naprawdę polecam, zwłaszcza jako pierwszą przygodę
    Zalety:
    • Miękkość włosia
    • Ładne wykonanie
    • Przyjazna cena
  • 9 maja 2020 o 19:07
    Idealne od lat
    Kupilam ten zestaw wieki temu na Allegro. Nie kosztował dużo, niespełna 50 zł. Zainteresowalam się tą firmą gdy szukałam pędzla do pudru i Maxineczka chwaliła Sunshade Minerals. Zestaw przyszedł zapakowany w lniane etui które szybko się brudziło a wielokrotne pranie sprawiło że już nie było takie ładne więc się go pozbyłam. Pędzle trzymam w koszyczku w szafce. W moim zestawie jest 9 pędzli ale z tego co się orientowalam to pozostałe 8 są identyczne jak na zdjęciu(dodatkowy jest u mnie flat top) Drewniane rączki wyglądają bardzo eko a skuwka sie nie rozkleja podczas mycia. Włosy nie wypadają, są mocno przytwierdzone i przez te wszystkie lata nic złego się nie stało.Nie odkształciły się . Delikatność włosia to jest to co wyróżnia ten produkt.Nie kłują twarzy czy powieki. Dobrze łapią pigment i przenoszą go na oko. Pędzle mają wielkość podróżną ale ja używam je w domu. Z domyciem też nie ma większego problemu -używam olejki Isana. Susze zawsze włosiem w dół i w oslonkach. Nie wszystkie pędzle są przeze mnie używane i lubiane. × spiralka dla mnie zbędna × flat top za mało zbity ,nie lubię go używać, kilka razy nakladalam nim podkład ale wolę gąbeczki × pędzelek do pomadki to jedyny taki produkt w mojej kolekcji gdyż usta maluje bezpośrednio szminką- ale pędzelek fajny i dobrze mieć taki bo może się przydać × do pudru i różu- te dwa używane i lubiane do momentu gdy nie powiekszylam mojej kolekcji i znalazłam innych ulubieńców × wszystkie pędzelki do oczu dobre i przydatne, na plus × mój ulubiony i przez tyle lat nie znalazłam lepszego- pędzelek do eyeliner czy do brwi , zależy do czego kto go używa. Ja uwielbiam nim nakładać cień lub pomade na brwi Z czystego sentymentu daje temu zestawowi 5 choć teraz mam już innych ulubieńców i całą masę innych pędzli
    Zalety:
    • Design
    • Miękkość włosia
  • 13 marca 2020 o 15:32
    Pędzelki idealnie nadają się na podróż, mają krótkie trzonki. Są miękkie i delikatne.
    Moje pędzle firmy Sunshade Minerals kupione na stronie dla wizażystów jakiś rok temu , są dość małe, choć mnie akurat to nie przeszkadza- zajmują mało miejsca w walizce podczas podróży,są mięciutkie, porównywalne do pedzli z Hakuro, włoski nie wypadają, fajnie się domywają olejkiem z isany ,dwa dodatkowe to pędzel do podkładu, którym ja nakładam maski na twarz i modny teraz pędzelek z aliexpress- jestem zaskoczona jakością bo kosztował kilka złotych a fajnie rozprowadza podkład
  • 8 kwietnia 2019 o 21:36
    Pędzle do makijażu Sunshade Minerals
    Rewelacyjne pędzle do makijażu na co dzień, szczególnie dla osób, które nie mają dużego doświadczenia i potrzebują podstawowych "narzędzi". Włosie bardzo miękkie i delikatne, bardzo przyjemnie rozprowadza cienie na powiekach. Wykonanie pędzli również na wysokim poziomie. Pędzle są dosyć krótkie, co sprawia, że bez problemu można je włożyć do torebki i nie będą zajmowały dużo miejsca, ale na tyle długie żeby wygodnie się je trzymało. Lniane etui dosyć szybko się brudzi, natomiast można wyprać je w pralce i nic złego się z nim nie dzieje. Zdecydowanie polecam!
  • 23 października 2018 o 22:12
    Solidny produkt
    Kupiłam pędzle zachęcona stosunkowo niską ceną i opiniami na wizażu. Nie zawiodłam się! To był bardzo dobry zakup. Za stosunkowo niewielką cenę dostałam bardzo dobry jakościowo zestaw pędzli. Włoski nie wypadają, czyści się je bardzo dobrze. Zarówno pędzle do twarzy jak i do oczu spełniają moje oczekiwania w 100%. Polecam jak najbardziej.