WIZAŻ logo

Świetna jakość
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Testowałam zestaw pędzli Jessup T160 i jestem z niego bardzo zadowolona. Pędzle mają elegancki wygląd dzięki czarno-różowozłotemu wykończeniu, co od razu dodaje im profesjonalnego charakteru. Włosie jest miękkie, ale jednocześnie dobrze sprężyste, dzięki czemu łatwo rozprowadza się zarówno podkład, jak i cienie do powiek. Zestaw zawiera pędzle do twarzy i oczu, co pozwala na wykonanie kompletniego makijażu bez potrzeby dokupywania innych akcesoriów. Pędzle są dobrze wyważone i wygodne w użyciu, co ułatwia precyzyjną aplikację kosmetyków. Po kilku użyciach i praniach włosie nie wypada, a pędzle nadal zachowują swój kształt i jakość. Jedynym drobnym minusem jest to, że na początku niektóre włoski lekko się wysypały, ale to szybko minęło. Ogólnie polecam ten zestaw – świetny stosunek jakości do ceny i piękny design.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    20 lutego 2024 o 9:09
    sztos
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Cocolita.pl
    To moje ulubione pędzle i od kilku lat nie wyobrażam sobie bez nich makijażu. Nie ważne czy jest to makijaż dzienny czy okazjonalny. Dla mnie są po prostu fenomenalne. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że na rynku istnieją dużo lepsze pędzle niż te, ale wg mnie w tej cenie nie znajdzie się na rynku tak dobrego kompletu . Pędzle są niesamowicie miękkie, łatwe w utrzymaniu i przede wszystkim nie wylatuje z nich włosie. Nie mam zastrzeżeń co do niech
  • 21 listopada 2022 o 21:21
    Bez nich ani rusz
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Pędzle Jessup to raczej średnia klasa. Zdaje sobie sprawę, że są lepsze i sama posiadam pojedyńcze egzemplarze tych z wyższej półki. Nie mniej jednak nie wyobrażam sobie codziennego makijażu bez nich. Szczególnie te do oczy sprawdzają mi się fenomenalnie oraz duży puchaty do pudru. Jestem przekonana, że gdy te dokonają swojego żywota to wrócę do nich i kupię nowy set:) Aczkolwiek mam je już dwa lata i jak narazie nigdzie im nie spieszno:D są w dobrym stanie. polecam każdemu!
  • 21 stycznia 2022 o 17:10
    uwielbiam je
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    to moje ulubione pedzle chociaz mam ich wiele te skradly moje serce sprawdza sie idalnie wszedzie je ze soba zabieram do podrozy i do pracy jak czasem potrzebuje jakis poprawek nie wychodzi wlos i fajnie sie myja w promocji mozna je dostac w naprawde dobrej cenie
  • 15 sierpnia 2021 o 11:00
    Polecam
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Mam już kilka pędzli w swojej kolekcji, ale słyszałam tyle dobrego o tych pędzlach, że postanowiłam zakupić i sama sprawdzić. Mamy tu 15 pędzli z czego sprawdza się do makijażu twarzy, oczu jak i brwi. Świetny zestaw na początek i nie tylko. Włosie jest miękkie i podczas użytkowania nie wypada i nic się z nim nie dzieje. Trzonki czarnego koloru ze złotym napisem wyglądają bardzo schludnie i elegancko. Świetnie spełniają swoją rolę czyli bardzo ładnie nakładają kosmetyki na skórę. Póki co najczęściej sięgam właśnie po nie, bo odpowiada mi kształt pędzli chociaż mam w swoich zbiorach pędzle z Hulu czy Hakuro, ale te skradły moje serce. Kompletny zestaw, który myślę, że starczy na kilka lat i będzie dobrze służył.

szukaj