Olay Complete Zimowa Ochrona, Krem odżywczo - ochronny na dzień

• 25 października 2010 o 11:39
    Warto na jesień i zimę.
    + faktycznie nawilża skórę twarzy, + szybko się wchłania, + chroni przed zimnym wiatrem, + ładny zapach, + wydajny, + cena (kupiłam za 14zł w Rossmannie) - czasem wyskoczy mi po nim na czole 1 czy 2 pryszcze, zatem powoduje zatykanie porów. Gdyby nie ta jedyna wada, dałabym 5 gwiazdek. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
  • 19 lipca 2010 o 23:40
    Konieczny na zimę!
    Krem który ratuje mają przesuszoną skórę zimą! Pomimo tego że jest to krem na zimę nie jest jak inne ciężki i tłusty! Jest lekki bardzo dobrze nawilżający lekko natłuszcza. Ja go używam nie tylko w zimie! POLECAM Używam tego produktu od: 9 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2
  • 11 lutego 2010 o 19:50
    Polecam!
    Bardzo fajny krem! Pierwszy krem na zimę z jakiego jestem bardzo zadowolona. Krem super się wchłania i czuję jak skóra żyje:) Idealny na zimę, pod makijażem również sprawdza się bardzo dobrze. Jest bardzo wydajny, kupiłam go pod koniec grudnia i w chwili obecnie kończę pierwsze opakowanie. Producent zapewnia o odżywieniu i ochronie i tak też jest! Z pewnością będzie to od teraz mój numer 1 jeśli chodzi o krem na zimę! Używam tego produktu od:końca grudnia Ilość zużytych opakowań:kończę 1 opak.
    Hefrena
    10 stycznia 2010 o 10:45
    To, czego szukałam :)
    Juz od jakiegoś czasu szukałam kremu, który mozna spokojnie wklepać rano w buźkę,bez obawy że sie nie zdąży wchłonąć i przez to zrobi smugi z podkładem. Ale bardzo miło sie zdziwiłam, kiedy kupiłam ten krem. Skóra jest nawilżona, miękka, a co najważniejsze- krem ma lekką konsystencję, dzięki której bardzo szybko się wchłanie.Moja kuzynka jest nałogową olaycholiczką i to właśnie ona poleciła mi produkty z tej serii. Krem co prawda w mojej ,,Naturze\ nie grzeszył taniością, bo kosztował 27 zł, ale nie żałuję tych pieniędzy ani troszkę. Z pewnością szybko się go nie pozbędę;) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
    loreta
    19 lutego 2009 o 11:32
    Miłe zaskoczenie
    Mam cerę suchą, którą zimą muszę szczególnie chronić, ponieważ wysusza się i piecze. Krem kupiłam w promocji za 10zł. Jego lekka konsystencja początkowo nie wzbudzała mojego zaufania, ponieważ kremy dla cer suchych i do tego ochronne są z reguły tłuste. Tymczasem krem okazał się miłym zaskoczeniem - super lekki krem, który naprawdę świetnie nawilża i chroni. Dzięki tej lekkości jest idealny pod makijaż. Nie pozostawia świecącej i tłustej warstewki. No i ogromny plus za filtry! Ma po prostu wszystko czego potrzeba. Reasumując: Polecam wszystkim. Myślę że nawet cerze mieszanej ze względu na swoją lekkość nie zrobi krzywdy. Używam tego produktu od:1 miesiąc Ilość zużytych opakowań:w trakcie