L'biotica Moc Natury Wax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów przetłuszczających się

miii
    26 października 2014 o 20:33
    nie robi nic
    Absolutnie nie sprawdza się przy zniszczonych włosach, nie regeneruje, włosy sa poplątane, tak jakby znikała zaraz po zmyciu. Nie widzę żadnych zalet tej maseczki. Zdecydowanie odradzam. Pieniądze wyrzycone w błoto. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    Oliszyn
    7 stycznia 2014 o 16:13
    i tak i nie...
    Po masce włosy są błyszczące, dobrze się rozczesują...zapach nie jest zbyt piękny, no ale maska bez sztucznych składników, więc wiadomo... Daję 4 gwiazdki nie 5, bo odżywia i nie obciąża włosów ,ale tak jak musiałam myć codziennie tak muszę i nadal, a miała za zadanie również przedłużać ich świeżość.
  • 20 lutego 2013 o 22:48
    Super
    Mam bardzo dlugie wlosy i dlatego do kazdego mycia uzywam maski (na koncowki). Z tej maski jestem najbardziej zadowolona, a wyprobowalam ich wiele. + maska sprawia, ze wlosy sa miekkie i latwiej je rozczesac + nie zawiera parabenow, jest bardzo naturalna (stad tez brak sztucznego zapachu :)) + przystepna cena + wydajna - przy moich wlosach do pasa wystarcza mi na okolo 15 myc Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: Okolo 10-15
  • 26 września 2012 o 11:29
    Warta wypróbowania!
    Mam przetłuszczające się włosy. Długo szukałam odpowiednich kosmetyków do ich pielęgnacji. Wax sprawdził się nieml że idealnie, nie obciąża mi włosów nie przetłuszcza. Próbowałam na prawde wieelu, wielu odżywek, masek i zawsze ten sam efekt - na drugi dzień włosy oklapnięte, przetłuszczone od głowy. Wax daje mi tą pewnośc że mogę 2 dni nie myć włosów i nie muszę się martwić o przetłuszzcenie. Polecam! Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 2/3
    lalaith
    26 stycznia 2012 o 14:37
    najsłabszy z Waxów, a i tak lepszy od wszystkich innych maseczek
    Waxy to jak dla mnie najlepsze odżywki świata, zarówno te polskie jak i zagraniczne, a ponieważ mam obsesje na punkcie moich długich, codziennie pieczołowicie prostowanych włosów wypróbowałam ich już naprawdę sporo - zarówno tych drogich profesjonalnych, jak i tańszych sklepowych. Waxy miażdżą wszystkie na głowę Fantastyczne składy, fajne naturalne zapachy, odżywka świetna do cienkich, delikatnych włosów - dodaje im objętości, nie obciąża, włosy przez 2 dni są puszyste, nieoklapnięte, dodaje im energii. Wersja do włosów przetłuszczających się wydaje mi się najsłabsza z wszystkich wypróbowanych przeze mnie Waxów, co nie zmienia faktu, że i tak maseczka jest lepsza od wszystkich niewaxowych odżywek i masek które przetestowałam. Polecam! Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: jedno