Garnier Ultra Świeżość, Krem na noc intensywnie nawilżający (stara wersja)

Dorsz
    11 maja 2012 o 12:17
    Mocna czwórka
    Krem Garnier kupiłam, ponieważ skończyła mi się krem AA na noc z serii matującej, a nie był moim ideałem, więc zaczęłam szukać czegoś, co będzie lepsze. Skusił mnie napis "ultra świeżość", myślałam, że nawilży moją skórę i nie obciąży jej zanadto, ponieważ mam cerę mieszaną, z tendencją do zapychania i powstawania różnych niedoskonałości, nie mam już nastu lat. Na całe szczęście okazało się, że krem ma więcej plusów niż minusów. Plusy: - Krem ma ładne opakowanie, chociaż zdecydowanie wolę szklane słoiczki (ten miał plastikowy), ale teraz coraz rzadziej można na nie natrafić. - Bardzo przyjemny zapach, taki świeży. - Nawilża i odżywia skórę. - Rano twarz wygląda na wypoczęta, skóra nie jest szara ani zmęczona (to problem zwłaszcza tych osób, które mają mieszaną lub tłustą skórę), jest rozjaśniona, taka jakby młodsza. - Krem nie zapycha:), nie przyczynia się do powstawania zaskórników czy pryszczy. - Jest wydajny i niedrogi. Minusy: - Wolno się wchłania, pozostawia na skórze trochę lepiącą powłoczkę; ale to krem na noc, więc nie jest to duży minus. - Rano skóra jest tłusta na czole i nosie:(, może nie tak, że można łopatką zdejmować tłuszcz, ale widać krem nie hamuje produkcji sebum, a trochę wzmaga. Niestety. - Krem nadaje się jedynie dla młodej skóry, kobiety starsze na pewno nie będą zadowolone z jego działania, tak samo panie, które walczą z licznymi niedoskonałościami i bardzo tłustą cerą. Ogólnie polecam wypróbować, to tani i w miarę dobry lekki krem, najlepiej sprawdzi się u osób o niewymagającej skórze. Używam tego produktu od: używałam kilka miesięcy temu Ilość zużytych opakowań: 1
  • 8 lutego 2012 o 12:11
    względny z plusem
    Kremik (w starej wersji) spełniał calkowicie sowje zadanie- nawilżał, odżywiał i ożywiał cerę, był nietłusty i nie zostawiał na skórze lepkiego filmu. Jednak odkąd zaczęto go produkowac w plastikowych opakowanich- zdecydowanie stracił swoje własciwości.
    mitasa
    12 sierpnia 2011 o 10:28
    Dobry.
    Plusy : - łatwo dostępny - przystępna cena - bardzo dobrze się wchłania, nie pozostawia białych smug - śliczny, mega świeży zapach, który w żaden sposób nie przeszkadza i nie jest "nachalny" - nie powoduje podrażnień nawet w okolicach oczu - całkiem przyzwoicie nawilża - skóra po nałożeniu nie jest tłusta, jest miękka i miła w dotyku - rzeczywiście lekka konsystencja - wydajny Minusy : - czasem miałam wrażenie, że delikatnie zapycha (mam tłustą cerę na całej powierzchni twarzy), dlatego pozostawiłam go sobie do nawilżania powiek i skóry wokół oczu, aby nie ryzykować powstawania niemiłych niespodzianek. Ogólnie uważam, że to fajny, lekki krem o cudownym świeżym zapachu. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 1 lipca 2011 o 14:49
    Całkiem fajny krem. Polecam.
    Chciałam kupić krem matujący ponieważ mam skórę świecącą się w strefie T ale skusiłam się na ten i w ogóle nie żałuję. Jest świetny. Co do matowania to... Nie ma on takiego zastosowania lecz i tak mniej świeciła mi się strefa T. PLUSY : + gładka, wypoczęta, nawilżona cera. + świetny zapach. + zmniejsza wypryski i td. MINUSY : - Byłby idealny gdyby miał właściwości matujące ale ogólnie nie mam nic do zarzucenia. Używam tego produktu od: Używałam go. Starczył mi na bardzo długi czas. Ilość zużytych opakowań: 1 .
  • 5 marca 2011 o 21:02
    Warty wypróbowania
    Mam cerę mieszaną w kierunku tłustej, bardzo wrażliwą z tendencją do alergii oraz problemem popępanych naczynek. Od kupowanych przeze mnie kosmetyków oczękuję więc bardzo dużo :). Ten kremik: +wspaniale się wchłania, zostaje na twarzy nie na poduszce, +rano skóra jest wypoczęta, nie świeci się, +wyrównuje koloryt, +bardzo przyjemnie pachnie, +bardzo dobrze nawilża, +bardzo wydajny, +nie zapycha. W tej kategorii cenowej dla mnie świetny, chociaż jeszcze nie KWC.