Bell Skin Matte Control All - Day Foundation Trwały fluid matujący

• 27 stycznia 2014 o 20:02
    Średniak
    Plusy: -tani -dostępny praktycznie w każdym sklepie -ładny zapach -korzystne opakowanie Minusy: -po kilku godzinach twarz ciemnieje -matuje lecz na krótko -mały wybór kolorystyki odcieni -słabo kryje Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 3 sztuki
  • 11 stycznia 2014 o 8:10
    Super !
    Mam skórę bardzo suchą, która się czasami łuszczy. Oprócz tego strasznie mi się świeci w niektórych miejscach. Używam kilku podkładów, ale ten wybieram gdy widzę że na mojej buzi jest nieciekawie. Idealnie radzi sobie z suchą skórą, zakrywa to co trzeba, skóra mi pod nim nie schodzi. Naprawdę super podkład na te \'\'gorsze dni mojej twarzy\'\':) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: trzy
    ewelkka
    20 grudnia 2013 o 13:35
    Najlepszy!
    Niedrogi, ładnie matuje moją wybredną buźkę, kompatybilny z korektorem antybakteryjnym Bell, kolor cappucino idealnie pasuje do mojej cery. Jak dla mnie same plusy! probowalam maybellinow, revlonów, lirenów, ale do Bella stale wracam ;-) Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 6? 7?
    Figa634
    9 października 2013 o 17:43
    Do tej pory najlepszy
    Kupiłam ten produkt z ciekawości, gdyż bardzo lubie markę Bell. Pomyślałam, że za takie pieniądze cudu oczekiwać nie warto, ale można spróbować + Cena, ostatnio kupiłam za 11,99. Nie zawsze co tanie to i kiepskie, przynajmniej nie tym razem Fajna konsystencja, nie jest ani wodnista ani gęsta, dla mnie w sam raz Dobrze się rozprowadza Nie zostawia smug, nawet przy nakładaniu palcami, a tak robię, kiedy się spieszę Naprawde matuje. Mam cerę, która często broni sie przed podkładem i świeci się po kilku godzinach, w tym przypadku tak nie jest Ładnie wyrównuje koloryt cery Nie poprawiam po nim korektorem. Jakieś pozostałości po czerwonych bombach po prostu przyklepuję. Biorę na wskazujący palec odrobinę podkładu i wklepuję. Daje to bardziej naturalny efekt niż rozcieranie. Nie tworzy maski. Podkład pozostawia przyjemne pudrowe wykończenie Z łatwością dobrałam odcień dla siebie - 3 cappuccino Zapach, nie wydaje mi sie sztuczny, dla mnie przyjemny Wydajny, co prawda nie używam go codziennie ale wystarcza mi na bardzo długo Trwały, u mnie naprawdę utrzymuje się te 8h a nawet i dłużej Produkt polski - Dostępność, przez długi czas nie mogłam nigdzie kupić kolejnego opakowania, a nie czekam z tym do ostatniej chwili, aż wycisne ostatnią kroplę, wole mieć w zapasie. Na szczęście znalazłam w lokalnej, malutkiej drogerii Po jedno użyciu, następnego dnia moja cera wydaje się bardziej tłusta, zwłaszcza na czole i policzkach Podsumowując: zdradzałam go nie raz z podkładami Avon, AA a nawet innymi Bell ale wracam do niego z podkulonym ogonem i wściekłością po kolejnym beznadziejnym produkcie Używam tego produktu od: Od ok 3 lat z dużą przerwą Ilość zużytych opakowań: Drugie w trakcie
  • 29 sierpnia 2013 o 11:27
    Dla posiadaczek cery suchej - SUPER!
    Posiadam cerę suchą, więc dla mnie jest idealny, ponieważ ma tłustawą konsystencję i jest gęsty. Fakt, że jest to podkład gęsty oznacza, że najlepiej rozprowadzi się po twarzy i zleje z kolorem naszej skóry dopiero po aplikacji dużym PĘDZLEM, nigdy palcem, bo zrobią się grudy i jedyne co zechcemy zrobić z takim fluidem to wyrzucić go do kosza. Błąd. Podkład należy rozprowadzać pędzlem. Używałam koloru ciemniejszego ze względu na moją opaleniznę. Podejrzewam, że teraz kupię jaśniejszy. Właśnie to co mnie martwi to to, że może być niewiele odcieni do wyboru. Natomiast produkt sam w sobie rewelacyjny, bo : 1.Świetnie kryje 2.Cera wygląda świeżo 3.Posiada ładny kolor 4.Nadaje się dla suchej cery Podoba mi się też dlatego, że jest produktem polskim - ma to dla mnie znaczenie ponieważ jestem wegetarianką i wolę używać kosmetyków nie testowanych na zwierzętech ( a jak wiemy Polska jest krajem, w którym jest zakaz testowania ) , dlatego 5.Nadaje się dla wegetarian Co więcej jest produktem naprawdę dobrym jak za tak niską cenę. Więc jeszcze raz potwierdza się fakt, że nie wszystko co drogie jest najlepsze.No więc 6.Niska cena a dobra jakość Uwaga na to, że produkt mocno kryje więc jak ktoś po nałorzeniu poczuje "tapetę" to niech w ogóle nie kupuje podkładu, a od razu pójdzie po krem BB. Dodam, że opakowanie jest tak malutkie a podkład jeszcze od zeszłego sierpnia się nie skończył ( ! ), więc 7.Bardzo wydajny!