Athena's Dolce Tentazione Shower Gel (Żel pod prysznic - różne rodzaje)

• 7 grudnia 2011 o 20:20
    Warto się porozpieszczać zapachem
    Żel jest bardzo przyjemny i rozpieszcza zmysły. Mam zapach biszkoptu, który kojarzy mi się z ciasteczkami. Przy użyciu myjki tworzy się przyjemna piana. Żel nie wysusza skóry, jest wydajny. Już nie wiem kiedy go skończę, bo sporo zostało, a często używam. Nadaje się idealnie na chłodną porę roku i najlepiej do wanny, aby przez dłuższą chwilę porozkoszować się i zatopić w aromacie ciasteczek. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    ancia19
    29 marca 2009 o 21:16
    oj taaaaaaak
    Uwielbiam naturalne, spożywcze, pyszne zapachy kosmetyków! Mam żel o zapachu ciasteczek/biszkopcików. Pachnie maślanymi ciasteczkami, obłędnie, aż ślinka cieknie! Na jesień i zimę idealny. Żel ma dobrą konsystencję, jest wydajny, dobrze się pieni. Wad nie widzę - oprócz tego, że jest ciężko dostępny. Mam ochotę teraz na ten o aromacie tarty cytrynowej... Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1
    inonka
    26 października 2008 o 21:07
    pyszny!
    Zapach, który sprawia, że mam ochotę ugryźć się w ramię !!! Pyszny biszkoptowy, czuję się jak ciasteczko :) Fajna, gęsta pianka Żel jest dosyć rzadki, więc i wydajny Zapach pozostaje na skórze przez parę godzin Nie przesusza skóry. Prysznic jest mega-przyjemnością :) Polecam !!! Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
  • 5 maja 2008 o 23:06
    utonęłam w lecie
    Jest rewelacyjny, głównie pod względem zapachu (wersja truskawkowa). Moja mam mówi, że pachnie jak mamba. Mam żel i mleczko do ciała. Żel pieni się pięknie, ale latwo się spłukuje i wygładza skórę, a balsam pięknie ją nawilża. A co najważniejsze-zapachy mleczka i żelu świetnie współgrają, bo nawet przy zestawach nie zawsze tak jest :) Używam tego produktu od:trzech tygodni Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 6 marca 2008 o 12:57
    Pychotka
    Wersja biszkoptowa : - doskonały, smakowity zapach - puszysta, treściwa pianka (w połączeniu z myjką Sephora) - nie wysusza skóry - dyskretny zapach pozostaje na skórze - wydajny, w poręcznym opakowaniu. Kupiłam jeszcze ciasteczko cytrynowe i cukier puder. Ciasteczko cytrynowe - KWC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cukier puder nie jest moim faworytem zapachowym ale to kwestia gustu. Właściwości wszystkich REWELACJA, pielęgnacja połączona z aromaterapią. Używam tego produktu od : kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań : 3