Matrix Curl.life, Spiraling Spray Gel (Żel w sprayu podkreślający włosy kręcone)

• 15 kwietnia 2011 o 9:48
    Używałam i miałam wrażenie że tak powino być ; /
    Używałam go kiedyś i bardzo żałuje miałam długie włosy przez to gówno miałam brzydkie,posklejane,falowane i stywne.Nie polecam ! Znalazłam coś lepszego. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 dużo
    eevs
    2 maja 2009 o 17:25
    wielkie rozczarowanie.
    z natury mam mocno falowane włosy, z których układałam loki za pomocą pianki nivea która sprawdzała się świetnie. pomyślałam żeby w końcu zainwestować w coś "profesjonalnego" więc wybrałam chwalonego na wszystkie strony matrixa, niestety. za taką cenę nie spodziewałam się, że moje włosy będą wyglądały jak pokrzywione badyle :( używałam zgodnie z instrukcją, ale nic dobrego z tego nie wyszło. za każdym razem włosy mam posklejane, matowe, klapnięte a zalokowane tylko na końcach - żadnych sprężystych lśniacych spiralek, jak zapewnia producent. po co kupować ten produkt skoro w zwykłym rossemannie można kupić coś o niebo lepszego i to za 1/3 ceny matrixa? nie polecam. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno
  • 18 kwietnia 2008 o 10:30
    Słaby
    Mam cienkie falowane włosy. W zależności od pogody i humoru moje włosy krecą się bądź rozprostowują. Dlatego też gdy chcę nad nimi zapanować portzebuję jakiegoś wspomagacza. Ten produkt w ogóle się nie sprawdził na moich włosach. Wypróbowałam go solo, z suszarką, z pianą, z dyfuzorem. Jedyne co osiągnęłam to posklejane, sztywne kłaczki sterczace po bokach głowy. Wygladam po nim jakbym była, najzwyczajniej w świecie, poczochrana. Żal pieniedzy i duże rozczarowanie. Lezy na półce i czeka na to, aż dojrzeję do wyrzucenia go. Używam tego produktu od: użyłam kilka razy Ilość zużytych opakowań:1/4
    kashiao
    4 kwietnia 2008 o 13:33
    Świetny
    Bez niego mogłabym się pożegnać z moimi lokami. Spryskuję nim moje falowane, prawie suche włosy i ugniatam ręką loki, susząc dyfuzorem. Fakt, skleja włosy, ale loczki wychodzą fantastyczne! Świetnie definiuje. Buteleczka starcza na około miesiąc - szybko idzie, niestety. A cena, cóż... adekwatna do efektu, myślę. Aktualnie używam brylantyny Joanny, bo potrzebowałam odmiany;) ale z pewnością do niego wrócę. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 i pół