Maybelline New York Dream Mousse Concealer

• 13 października 2012 o 12:42
    Doskonały
    Korektor kupiłam całkiem przez przypadek w outlecie internetowym mając wybór czy zapłacić za przesyłkę czy dokupić jeszcze jeden produkt a przesyłke dostać za darmo ;). Uznałam, że przy mojej cerze korektora raczej nie zmarnuję. Obecnie używam go pod oczy i zaznaczam, że moje cienie nie są przeogromne. + dobrze kryje, + daje efekt matowych jednocześnie rozświetlonych oczu (przy bardzo suchej skórze wg mnie się nie sprawdzi), + napewno będzie wydajny (choć to zależy od ilości aktuanie posiadanych niedoskonałości). Obecnie nakładam palcami, gdyż nadal czekam na zamówione pędzelki :( Na pojedyncze pryszcze stosuję jednak leczniczy korektor do tego celu przeznaczony bo nie chcę sobie szkodzić. Dla przebarwień ten produkt jak najlepiej się sprawdzi. Używam tego produktu od: 2-óch tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    zofa
    28 czerwca 2012 o 18:38
    Średniaczek :/
    Korektor ten kupilam z polecenia kolezanki, dla ktorej mial same ochy i achy :) Kupilam odcien 04 "rose beige", wydawal sie odpowiedni dla mojej ciemnej karnacji, ale byl troche za jasny, wiec sie odznaczal. Poza tym mialam wrazenie sie nie wchlania :( Nie stapia sie z kolorem skory. Ja uzylam go do maskowania cieni do oczami, nawet niezle, ale zdecydowanie gorzej od mojego mistrza- YSL touche eclat. Jesli chodzi o plusy to forma sloiczka (troche malo higieniczna, ale mozna zuzyc do konca), super wydajny, nie jest drogi. Ale ja nie kupie ponownie i raczej odradzam :( Używam tego produktu od: 5 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 13 marca 2012 o 0:50
    Uwielbiam!
    Korektor nabyłam przypadkiem, przy okazji zakupu podkładu (jako gratis) i jest on absolutnie FENOMENALNY. Mam kolor 02 - natural (piękny naturalny odcień). Plusy: +świetnie kryje +bardzo lekki +wydajny +maskuje nawet większe niespodzianki skórne (zaskórniki) +nie zapycha porów +konsystencja +cena Minusy: -brak Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 8 marca 2012 o 19:48
    Fajny
    Używam go jedynie na drobne niedoskonałości i cienie pod oczami, które naprawdę są straszne i świetnie kryje, długo się trzyma i przede wszystkim jest bardzo wydajny. Nie nadaje się jednak to suchej skóry. Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    dotka95
    27 listopada 2011 o 17:49
    Spoko ;)
    Korektor udało mi się zdobyć na wymiance. W słoiczku kolor jest dosyć dziwny, troszkę szarawy, ale po rozsmarowaniu staje się jasny i ładnie stapia się ze skórą. Używam go pod oczy i w okolice nosa. Nie zbiera się w porach, ale myślę, że u niektórych osób mógłby to robić, bo jest odrobinę... hm, ciężki może sie, tępy też nie, ale ma coś takiego w sobie ;) Niby jest to produkt w musie, ale spodziewałam się odrobinę większej lekkości. Krycie ma całkiem nieźle - dość dobrze zakrywa moje duże, fioletowe sińce pod oczami. Nie wysusza delikatnej skóry, minimalnie zbiera się w zmarszczkach, ale nie rzuca się to w oczy. Jest całkiem trwały (ale mógłby być bardziej, mój dzień jest naprawdę długi :D ), przypudrowany trzyma się te 7h. Podsumowując - fajny korektor, ale nie kupię ponownie, bo pewnioe niedługo mi się znudzi i będę chciała wypróbować coś innego, poza tym nie można już go nigdzie kupić. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego