Rimmel Renew & Lift, Regenerating Firming Foundation

women88
    2 października 2014 o 11:14
    Bardzo dobry
    Posiadam odcień 303 TRUE NUDE. Plusy: -bardzo dobrze sprawdza się na mojej suchej cerze; nawilża ją, - dobre krycie - niska cena (na stonie kza ok.19.99) - solidne opakowanie z pompką - bardzo wydajny - odpowiednia konsystencja - odrobinę rozświetla co mnie w niczym nie przeszkadza, lubię taki efekt. Minusem jest trwałość podkładu, krótko trzyma się na buzi. Mimo tego po skończeniu się tego podkładu zaopatrzę się w drugi. Polecam dla suchej skóry.
    mjudyta
    11 grudnia 2013 o 8:51
    warto na niego zwrócić uwagę
    Ten podkład kupiłam całkiem spontanicznie i jestem z niego bardzo zadowolona. Ocena produktu: + konsystencja, +łatwość w dokładnym rozprowadzeniu +wystarczy odrobina, żeby pokryć całą twarz + ładnie rozświetla i wyrównuje koloryt skóry, maskuje drobne niedoskonałości (nie jest to puder kryjący - więc tego po nim nie oczekujcie) +nie podkreśla suchych skórek +za posiadanie filtru +opakowanie +/- buzia po nim się świeci, bez pudru matującego nie wyszłabym z domu - ciemnieje na twarzy - po pewnym czasie zaczęłam łączyć go z jaśniejszym odcieniem z innej firmy bo był dla mnie za ciemny (nie ma mowy o tym, że opalenizna mi zeszła – ja się nie opalam z przyczyn zdrowotnych) Producent wspomina o odmładzaniu skóry w 12 dni – czy to robi nie mam pojęcia. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie
  • 23 sierpnia 2013 o 18:58
    tłusty
    Podkład jest bardo tłusty co powoduje że twarz ciągle się błyszczy. Nawet gdy potraktujemy ją pudrem za chwilę historia się powtarza. Z moich obserwacji podkład ciemnieje na twarzy. Łatwo jest narobić sobie nim plam na ubraniach...wiem coś o tym. Konsystencja gładka i kremowa. Podkład nie wysusza, nie podkreśla skórek a nawet śmiem powiedzieć że lekko nawilża (a może to tylko natłuszcza??) Myślę że może być dobry dla osób z sucha skórą. Zapach taki jakby ekskluzywny nawet ;) Opakowanie eleganckie i praktyczne. Mimo tylu wad lubie go:) Używam tego produktu od: dwa lata temu Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 25 czerwca 2012 o 10:57
    dla mnie prawie ideał!
    Kupiłam go w promocji w Rossmanie i od razu przypadł mi do gustu. Mam odcień 200 SOFT BEIGE. Do mojej dość jasnej karnacji pasuje. Zakrywa moje naczynka, nie podkreśla suchych skórek. Bardzo wydajny. Chciałabym, żeby trochę dłużej utrzymywał się na buźce... dlatego nie daję 100% Używam tego produktu od: marca 2012 Ilość zużytych opakowań: jedna trzecia pierwszego opakowania
  • 14 kwietnia 2012 o 10:48
    bardzo bardzo dobry
    Bardzo lubie ten kosmetyk,gdyz swietnie laaczy upiekszanie z pielegnacja. Bardzo wydajny-wystarczy odrobinka i mamy ladny naturalny efekt rozsswietlonej i ujedrnionej buzi o zdrowym kolorycie. Uwaga! To jest podklad liftingujacy dla cer dojrzalych a nie dla kilkunastoletnich dziewczat z tradzikiem. Jego zadaniem nie jest matowanie i krycie pryszczy,a lifting i rozswietlenie. Bez sensu ze niektore wizazanki psuja opinie dobrym kosmetykom tylko dlatego,ze nie stosuja odpowiednich produktow dla swojej grupy wiekowej i cery. Zalecam rozsadniejsze wydawanie kasy:/ Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: kilka