Douglas Collection Home SPA, Seathalasso, Vitalising Body Spray Mgiełka do ciała

• 21 maja 2019 o 18:26
    Poczuj ocea
    Douglas wydał zupełnie nową linię Home Spa Seathalasso; stymulujący, regenerujący i nawilżający. „Moc morza, prezent dla Twojej skóry”. Ta nowa linia oferuje cudownie świeży sposób na rozpieszczanie ciała i umysłu dzięki stymulującym i pielęgnującym składnikom oceanu. Z wciągającym zapachem zanurzasz się w morzu witalności i rekreacji - w Twojej łazience! Zapach składa się ze stymulującego tworzenia kwiatów i nut drzewnych, połączonych z jaśminem, kwiatem bzu i pomarańczy z białym piżmem i nutami drewna cedrowego. To stworzenie zapachu zapewnia natychmiastowy sen, jakbyś był w oceanie. zapach jest świeży i kobiecy. Opakowanie wygląda bardzo ładnie. Miętowy zielony kolor sprawia, że tęsknisz za latem. opakowanie jest przezroczyste lecz z kolorem, wygląda pięknie i luksusowo. Ten witalizujący spray do ciała zawiera składniki z talasoterapii, takie jak wodorosty i minerały morskie. Daje uczucie głębokiego oddechu, uzdrawiając słone powietrze z oceanu. Mogę sobie wyobrazić, że w lecie perfumy są trochę za ciężkie , mgiełka idealnie się sprawdzi. Zawiera kultowy, zapach linii Seathalasso, w sprayu do ciała. Minusem może być trwałość średnio dobra.
  • 29 stycznia 2018 o 21:28
    odświeżające cudo ;)
    Na okres wiosenno letni bardzo lubię używać mgiełek do ciała ,fajnie jak maja swoją linie zapachową (balsamy ,żele pod prysznic,mgiełka itd) ,wtedy przesiąkamy zapachem. Ten zapach jest bardzo lekki ,świeży powiew bryzy :) Uwielbiam się w niego "ubierać" w ciepłe dni. Jak na mgiełke dosć długo czuć jej zapach , odświeżająca kompozycja wręcz uzależnia nas (tak jak to było ze mna) poczułam ten zapach w drogerii ,potem u siostry i wiedziałam ,że muusze koniecznie tak pachniec.Z tej linii jest również woda toaletowa ,ale ten zapach w wersji trochę cięższej nie podobal mi się .Nie pozostawia lepkiej powłoki na ciele .
    Wady:
    • dla mnie brak