Emolium Emulsja specjalna

Stara wersja produktu

Emolium INTENSIVE Emulsja specjalna do ciała 200ml

• 24 marca 2017 o 9:35
    Przynosi ulgę.
    Moja skórę dopadło podłe uczulenie i świąd. Emolium pomógł mi ją ukoić, zniwelować świąd i wysypkę. Zostawia warstwę ochronną, w połączeniu z flanelową piżamą utrzymuje nawilżenie przez wiele godzin. Konsystencja: jest dość lejąca, ale treściwa. Po rozprowadzeniu jej na ciele trzeba odczekać te klika minut. Działanie: emulsja przyniosła mi ukojenie gdy miałam poważne problemy ze skórą wywołane środkiem do płukania. Usunął świąd, zaczerwienienia, brzydkie placki. Nie zlikwidował tego po kilku użyciach, ale po praktycznie całym opakowaniu. Liczyłam, że trochę szybciej mi pomoże. Momentami odczuwam świąd, ale jest znaczna poprawa. Na suchość skóry jest idealny- zlikwidował mi okropne przesuszenia na dłoniach, między palcami. Gdy będę miała przesuszoną skórę to sięgnę po niego ponownie, mimo iż do najtańszych nie należy. Opakowanie: miękka tuba, klips solidny, otwór średniej wielkości, nic nie wypływa. Zapach: bez zapachu Plusy: - likwiduje przesuszenia - niweluje świąd i podrażnienia - pozostawia tłusty, ochronny filtr -/+ mało wydajny Minusy: - trochę za drogi
    cerona
    30 lipca 2015 o 12:36
    mój ideał!
    Ponieważ mam cerę normalną w stronę suchej, ten preparat zdziałał na mojej buzi cuda. Jest idealnie nawilżona, wchłania się błyskawicznie! Nie powoduje uczucia lepkości. Twarz po nim jest delikatna i miła w dotyku. Jest mało wydajny ale jest warty swojej ceny i mimo, że szybko się kończy spełnia swoją funkcje doskonale! Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: więcej niż 6
  • 27 kwietnia 2014 o 0:36
    Wyeliminował suche, czerwone placki na nogach - mało wydajny
    Świetna emulsja, lecz nie zasługuje na KWC ponieważ jest mało wydajna. Po niecałym miesiącu stosowania skończyła się. To już któryś z kolei produkt Emillium - z wszystkich byłam bardzo, bardzo zadowolona, ale zauważyłam, że wszystkie ich produkty wykańczam w ekspresowym tempie.. aż dziwi mnie to. Ostatnio używam głównie aptecznych balsamów, jak np. Avene, LRP i Emollium dosłownie znika migiem. Oczywiście rezultaty są świetne, ale to odbija się na mojej kieszeni. Dlatego w regularnej cenie raczej nie kupię, z chęcią sięgne w jakiejś dobrej promocji. Samo działanie emulsji jest bez zarzutów - mam problemy z przesuszoną skórą na nogach / łydki,uda/. Pojawiają się na nich miejscowo suche, czerwone placki. Latem skóra wygląda na popękaną /głównie na piszczelach/. Emolium skutecznie eliminuje, odżywia Przesuszone miejsca. Balans skóry przywrócony. Nie powodujesz szczypania, ani pieczenia. Szybko się wchłania nie pozostawiając tłustego, lepkiego filmu. Konsystencją lekko lejąca. Bez zapachu /co jest plusem, ponieważ nie koliduje np. z zapachem perfum/. Polecam, aczkolwiek zaznaczam, że w moim przypadku jest mało wydajny i szybko się kończy; za szybko. Używam tego produktu od: roku z przerwami Ilość zużytych opakowań: 2 zamiennie z innymi produktami
    bassia4
    9 stycznia 2013 o 14:01
    Cudownie nawilżający
    Świetna emulsja do całego ciała, wchłania się błyskawicznie nie pozostawiając tłustego filmu, po nałożeniu go np. na dłonie stają się one gładkie, nawilżone i w żadnym wypadku nie pozostaje uczucie lepkości. Cena produktu jest dość wysoka (około 40 zl- 200 ml) ale warta swojej ceny! Polecam!!
  • 13 października 2012 o 12:13
    spełnia oczekiwania nawet bardzo wrażliwej skóry
    Zacznę od tego że mam bardzo wybredną cere. w strefie T lekko przetłuszczająca a na policzkach sucha a w okresie jesienno-zimowym pełna suchych czerwonych placków. właśnie ten krem wybawił mnie od tych paskudnych suchych skórek :) nakładałam go na noc ze względu że jest dość tłusty i pod puder raczej nie pójdzie a po 3-4 dniach suchość ustąpiła i placki zagoiły sie. Teraz używam go profilaktycznie, nadaje się również na suchą skórę ramion łokci czy kolan. GORĄCO POLECAM :) Używam tego produktu od: Pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 cale