Clarins Body Firming Cream [Lift Fermete] Ujędrniający krem do ciała

Clarins Ujędrniający krem do ciała Body Firming Cream 200ml

• 20 listopada 2010 o 17:27
    swietny produkt
    clarins uzywam od wielu lat i uwielbiam ta marke za zapachy, za poczucie luksusu, ktory mi daja i za dzialanie oczywiscie. Ten krem doskonale sie wchlania, pieknie pachnie i mam wrazenie, ze po miesiacu regularnego uzywania moja skora jest gladsza i jedrniejsza Używam tego produktu od: paru lat Ilość zużytych opakowań: 3-4
  • 28 czerwca 2010 o 14:53
    tak nie zabardzo...
    Krem jest bardzo dobry jako krem odżywczy,jest cięższy-dlatego trochę długo się wchłania i pozostawia tzw.film na skórze,genialnie nawilża ale większego ujędrnienia nie zauważyłam.... Używam tego produktu od:jakiś czas Ilość zużytych opakowań: 3
  • 26 lutego 2010 o 5:06
    Polecam do masazy
    Produkt drogi ale skuteczny w swojej kategorii. Mily zapach zeby widziec duze rezulatty polecam stosowac go do masazu nog i czesci do ujedrnienia. Przyjemny w uzyciu niestety dosyc drogi Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:3
    Agata_j
    10 kwietnia 2008 o 1:23
    zdecydowanie NIE
    Już po otwarciu słoiczka można dostać mdłości od okropnego zapachu taniego mydła. Krem fatalnie nawilża, natomiast natłuszcza w nadmiarze. Niestety z założeniem ubrania trzeba czekać kilkanaście minut od aplikacji, bo słabo się wchłania. Mam wrażenie, że kompletnie przesuszył mi skórę. Efektów liftingujących nie będę już sprawdzać, każdy inny krem do ciała tylko nie ten. Używam tego produktu od: . Ilość zużytych opakowań: kilka aplikacji i kosz
  • 18 lutego 2008 o 1:56
    rewelacyjny
    Najlepszy krem do ciała jakiego kiedykolwiek używałam! A nabyłam go zupełnie przypadkiem, bo kupiłam żel do biustu do którego dodany był właśnie ten krem. Krem działa natychmiast. Już po pierwszym użyciu doskonale nawilża i wygładza. W krótkim czasie wyraźnie regeneruje skórę i ujędrnia. Efekt przerósł moje najśmielsze oczekiwania- skóra gładka jak u niemowlęcia, aksamitna i sprężysta. Zdecydowanie polecam!! Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań:2