Yves Rocher Nutri Specific, Demaquillant Lacte (Mleczko do demakijażu)

• 15 marca 2013 o 9:33
    Na pewno kupię ponownie :)
    Mimo tego, że jest to mała butelka, to i tak jest bardzo wydajny. Jako wielbicielka firmy Yves Rocher nie zawiodłam się na nim :) Mam bardzo suchą skórę, niekiedy nawet występują u mnie liszaje, których nie mogłam się pozbyć nawet lekami ze sterydami na receptę... A tutaj proszę :) Razem z kremami z tej samej serii -na dzień i na noc- wszystko zeszło jak ręką odjął! Dlatego jest to mój KWC :) plusy: +konsystencja +łagodny zapach +nie podrażnia Jedyny minus, oraz odjęta gwiazdka - Opakowanie Może i ładne, ale chyba koncówki mleczka nie wydobędę :P Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę 1 butelkę
  • 9 października 2012 o 19:22
    Numer Jeden!
    To mleczko kupiłam razem z kremem do twarzy z tej samej serii, do cery bardzo suchej na dzień. Oba produkty niewątpliwie uratowały moją twarz! Jak zaczęłam mieć problem z trądzikiem (trwało to na szczęście może z tydzień...) używałam bardzo często mydła siarkowego, szybciutko dało radę, ale cerę zostawiło mi niesamowicie wysuszoną. Zaczęłam stosować ów krem i mleczko i do tej pory jestem zachwycona! Krem kupiłam już drugi, a mleczka nadal jest dużo, więc jest bardzo wydajne. Zapach nie powala, ale absolutnie mi nie przeszkadza. Myślę, że produkt jest warty swojej ceny. Minusem faktycznie może być kształt opakowania, nie wiem jak wydostanę z niego resztki... Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: Jedno
    kayua
    1 września 2012 o 16:53
    idealne dla cery suchej
    dostałam je w prezencie jakiś miesięc temu:) ma świetny, delikatny zapach i jest dość wydajne, jest to produkt do cery suchej, ja niestety mam mieszaną z tendencją do błyszczenia więc raczej nie trafiony w ten typ cery, jednakże u mnie doskonale się sprawdza przy demakijażu oczu i tylko do tego go niestety go używam:) napewno jest to świetny produkto do demakijażu całej twarzy przy cerze suchej, bo mocno nawilża, dość dobrze usuwa zanieczyszczenia, nawet z tuszem wodoodpornym radzi sobie nienajgorzej:) dużym minusem na pewno jet jego opakowanie... niewygodne i nieporeczne, bez zadnego dozownika, odkrecajac zakretke widzimy jedynie duuuuza dziure przez co nie jestesmy w stanie nalozyc odpowiedniej ilosci produktu na platek czy wacik.... Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 29 grudnia 2011 o 16:32
    Chyba nie dla mnie
    Mam skórę mieszaną, a nie suchą ale używam mleczka mamy bo jej zupełnie nie przypadło do gustu. Zalety: - przepięknie pachnie - nawilża skórę wokół oczu (tylko do demakijażu oczu go używam) - estetyczne opakowanie Wady: - trochę nieporęczne opakowanie - nie do końca radzi sobie z wodoodporną mascarą Jak dla mnie jest chyba trochę za ciężkie ale do suchej skóry wydaje się jak najbardziej ok. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 25 czerwca 2010 o 14:54
    KWC
    Mleczko dostalam od mojej mamy,ktora dostala dwa w prezencie urodzinowym.Dla mnie jest to idealny specyfik do twarzy,jak i do oczu.Buzia po oczyszczeniu jest gladka,delikatna.Nie podraznie skory twarzy,jak rowniez delikatnej skory w okol oczu.Moim zdaniem ideal.Przebija nawet Loreala kaszmirowe mleczko. Na prawde szczerze polecam! Używam tego produktu od:3 miesiecy Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego