Kolastyna Nawilżający olejek do opalania w spray`u (SPF 2 i SPF 5, niska ochrona)

Keara
    16 sierpnia 2015 o 17:46
    Sympatyczna złota palma
    Bardzo lubię ten olejek. Przyśpiesza opalanie, skóra jest nawilżona, a po opalaniu złocisto- brązowa. W dodatku jest bardzo wydajny, wygodny w użyciu. Uwielbiam jego zapach! Kojarzy mi się z plażą, morzem, słońcem, nie męczy jak zapach innych kosmetyków do opalania. Cena bardzo dobra. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: kilka, kilkanaście
  • 28 listopada 2014 o 18:51
    średniaczek
    Mam dosyć mieszane odczucia po używaniu tego olejku. Niby wszystko fajnie. Olejek w miarę nawilża, ma jako taki filtr, troszkę przyspiesza opalanie. Zawsze opalam się na czerwono, z jego pomocą lekko zbrązowiałam. Jednak sam olejek jest niewygodny w aplikacji. Rozlewa się na wszystkie strony, cieknie po butelce. Jest nie bardzo wydajny. Starczył mi na miesiąc, a opalam się nie wiele. Cena jak na preparat do opalania jest całkiem przystępna. Na pewno warto wypróbować. Jednak dla mnie to taki średniaczek. Nie wiem, czy do niego wrócę, czy będę szukać dalej. Używam tego produktu od: od wakacji 2013 Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 2 sierpnia 2012 o 8:20
    Ja mam ten o niskiej ochronie, jest super!
    Plusy: +cena +zapach +natłuszcza wysuszoną skórę +skóra po nim szybciej się opala +dobra konsystencja +nawet wydajny (może nie bardzo, ale może być) Minusy: -dozownik nie za fajny (źle rozpryskuje olejek na skórę) Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    olgaes
    25 maja 2012 o 21:27
    Szukam dalej...
    Mnie nie zachwycił, dalej poszukuję swojego ideału ;) - nie wiem czy tylko ja trafiłam na takie felerne opakowanie, ale mnie się wylewał i wszystko brudził, - nie nawilżał w ogóle, a producent to obiecuje, + bardzo przyjemny zapach, + jak na olejek do opalania to i cena jest bardzo w porządku, Nie jest zły, ale to nie to czego szukam Używam tego produktu od: używałam niecały rok temu Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 27 czerwca 2011 o 21:59
    Super. ;]
    Super olejek, po godziny już miałam brązowawą skórę a przyznam ze trudno u mnie o opaleniznę, mam bardzo jasną karnacji. Zapach słodki i ładny... Dla mnie jedynym minusem jest mała wydajność opalałam się 2 razy i zużyłam połowę. Jak na razie to mój ulubiony olejek. Polecam ;]