Braun Prostownica ceramiczna ES2, SatinLiner

• 27 grudnia 2013 o 21:05
    Wieloletnie przywiązanie
    Mam ją od bardzo długiego czasu, pewnie jakieś 4- 5 lat. Jest moją pierwszą prostownicą, kupiłam ją właściwie przypadkiem bo chciałam kupić prostownicę do 150 zł, jednak pani w sklepie przedstawiła mi kilka modeli i zaczęła zachwalać tę, że dobra firma, szybko się nagrzewa, system jonizacji, jako młoda konsumentka, jeszcze nie odporna na chwyty sprzedawców skusiłam się i kupiłam właśnie ją. Nigdy tego wyboru nie pożałowałam :) Plusy: + Szybkie nagrzewanie. + System jonizacji, który ładnie opanowuje niesforne włosy i pięknie się przy tym błyszczą. + Można przy niej ładnie zakręcić włosy, choć to przecież prostownica :) + Ładny design. + Niesamowicie trwała, mam ją bardzo długo i nic się z nią nie działo. + Nie niszczy włosów. minusów jak dla mnie nie ma żadnych, zdecydowanie jest warta swojej ceny, a znając dzisiaj jej zalety kupiłabym ją i za większą cenę. A za swoją wówczas zapłaciłam 220 zł. Używam tego produktu od: 4-5 lat Ilość zużytych opakowań: 1 prostownica
    4lipca
    13 kwietnia 2012 o 17:56
    REWELACJA
    Ona jest niesamowita ! Jestem posiadaczką bardzo ale to bardzo grubych i strasznie puszących się włosów , które są trudne do ułożenia. Kiedy kupiłam tą prostownice moje włosy stały się niesamowicie miękkie i lekkie dzięki jonizacji włosy się nie elektryzują. Gdy wyprostuje włosy trzymają sie nawet 4 dni bez użycia lakieru! Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 23 marca 2012 o 17:46
    SUPRE URZĄDZONKO
    Uwielbiam tę prostownice. Mam ją od 3 może 4 lat i nadal świetnie się sprawuje w prostowaniu jak i w robieniu fal. Ma praktycznie same plusy : + jonizacja (włosy się nie elektryzują) + antypoślizgowa rączka + chłodne końce co jest przydatne w mega dokładnym prostowaniu + wygląda elegancko + kabel przy prostownicy obraca się, co bardzo pomaga, bo nie gubię się w gąszczu poskręcanych przewodów Jedyny minus jak dla mnie to to, że w porównaniu z innymi prostownicami profesjonalnymi jest trochę cięższa i masywniejsza, ale do tego trzeba się przyzwyczaić. Nie wyobrażam sobie życia bez tej prostownicy, nawet jeśli musiała bym kupić nową to na pewno kupię tę samą. Aaa i jeszcze jonizacja która na początku śmiesznie "bzyczała" po pewnym czasie umilkła ale to na nic nie wpłynęło ;) Używam tego produktu od: 3-4 lata Ilość zużytych opakowań: jedna sztuka
  • 15 lutego 2012 o 21:41
    Szybko się nagrzewa, wygodna, odporna na upadek.
    Prostownica Braun bardzo przyjemna i prosto w obsłudze, szybko się nagrzewa, wygodna w trzymaniu, można robić nią bardzo ładne grube loki. Dla mnie najważniejszy atut odporna na upadki , poprzednie prostownice nie wytrzymywały upadków z wysokości ta ma nadzwyczaj odporna jeszcze ani razu mi nić tfu tfu nie odpadło i nie odkształciło się, może głupi atut jak dla prostownicy ale dla mojej osoby cenny :) Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 1
    Kaorita
    2 grudnia 2011 o 13:59
    Jestem zadowolona
    To pierwsza moja prostownica. Nabyłam ją za 220 zł. Stwierdziłam, że jeśli coś kupić to porządnie. Urządzenie jest solidnie wykonane, czarny korpus z trwałego plastikowego materiału, z metalopodobnym elementem od spodu. Ruchome płytki ceramiczne pokryte emalią, co sprawia, że są bardzo śliskie. Kolorowy LCD oznajmujący o gotowości. Długi, w miarę gruby kabel, a przede wszystkim obrotowy, co znacznie ułatwia manewrowanie prostownicą. Ma użyteczne funkcje: - elektroniczne ustawianie temperatury w zakresie 130-200°C z przedziałami co 5°C. - satin ions - wytwarzanie jonów przyciągające cząsteczki wody (szczerze mówiąc wydają się być tylko chwytem marketingowym) - strażak - automatyczny wyłącznik po upływie 30 min - max - szybkie osiągnięcie maksymalnej temperatury dla lepszej stylizacji Mam włosy średnio grube, sięgające poniżej podbródka. Średnio proste, mają nachalną tendencję do skręcania się przy końcówkach, co mnie bardzo irytuje. Zdecydowałam się więc na zakup tej prostownicy z myślą o rozwiązaniu tego problemu. Jestem zadowolona z tej prostownicy. Nie dosyć, że ładnie prostuje to zauważyłam, że włosy są gładsze i bardziej błyszczące. Wręcz są przyjemne w dotyku. Prostuje się bardzo łatwo, gładko przeciągam po kosmykach włosów bez żadnego zacinania się. Chcę zaznaczyć też, że codziennie myję włosy, stosując przy tym odżywkę. W moim przypadku prostowanie w niskiej temperaturze, jak najbardziej mi wystarcza. Także prostuję włosy z umiarem, aby nie zniszczyć włosów. Efekt utrzymuje się długo, aczkolwiek jeszcze nie wiem czy wytrzymałby deszcz, bowiem nie zdarzyła mi się takowa sytuacja. Prostuję gdy najdzie taka potrzeba, więc robię to sporadycznie. Daję 5 gwiazdek, bo jak dotąd nie zauważyłam wad. W końcu mam ją od paru tygodni. Jeśli jednak coś się zmieni, to wspomnę tu o tym. Zaznaczam, że nie kupię tej prostownicy, bo mam nadzieję, iż będzie mi służyć ona długo. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 szt.