L'Oreal Paris Revitalift Double Lifting, Krem pod oczy przeciwzmarszczkowy i liftingujący

• 2 września 2014 o 1:39
    Słaby.
    Ten krem kompletnie nic nie zrobił z moją skórą. No, oprócz nawilżenia. Według mnie szkoda pieniędzy.. mogę równie dobrze posmarować okolicę oczu zwykłym kremem nawilżającym. Ja nie polecam ale może komuś zdziała to, co naobiecywał producent ;-) - cena + wydajny Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
  • 19 marca 2008 o 20:02
    Przereklamowany...
    No tak.... Zgadzam się z przedmówczynią. Krem dla 20 -latki. Dużo słów rzuconych na wiatr. Mam 34 lata i chciałm wygładzić zmarszczki mimiczne i troszkę podnieść jedną powiekę. Nie wygładził żadnych zmarszczek, nie podniósł powiek, ponoć zawarta kofeina nie rozjaśniła cieni pod oczami.... Plusy - dobrze nawilża, nie szczypie w oczy gdy trochę się dostanie, fajne opakowanie. I tyle... Bardzo się zawiodłam. Pieniądze wyrzucone w błoto. Używam tego produktu od: 5 mieś. Ilość zużytych opakowań: 1
    Sisley
    19 marca 2008 o 8:29
    Podwójny lifting portfela!
    Wydaje mi się, że produkt kierowany jest do cery już dojrzałej, a ja takiej jeszcze nie mam (27 lat), ale zmarszczki pod oczami powoli się zarysowują. Jeżeli więc chodzi o działanie tego kremu na istniejące już drobne zmarszczki, to nie ma żadnego efektu. Mogę powiedzieć, że dobrze nawilża. Nie podoba mi się połączenie żelu z kremem, bo wolę jednak bardziej treściwe konsystencje, ale nie mogę powiedzieć, żeby dodatek żelu powodował wysuszenie lub słabe nawilżenie. O żadnym podnoszeniu powiek nie ma mowy! Ogólnie uważam, że ten krem to produkt dla 20-latek, chcących dobrze nawilżyć skórę wokół oczu, a nie dla 40-50-latek, które oczekują tytułowego liftingu i to podwójnego (!). Cena nieadekwatna do jakości. Co do opakowania też mam pewne zastrzeżenia, ponieważ przy kończeniu kremu, pompka aplikatora nie jest w stanie wydostać go do końca, w rezultacie, albo zdemontujemy opakowanie, mając go jeszcze na kilka aplikacji, albo je wyrzucimy z końcówką kremu do kosza. Używam tego produktu od: ok 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań:1