Avon Smooth Minerals, Eyeshadow (Sypki cień do powiek z wygładzającymi minerałami)

• 19 lutego 2010 o 18:30
    Całkiem niezłe
    Zaznaczam, że zawsze nakładam je na bazę, więc nie oceniam trwałości, bo na niej każde cienie trzymają się przez cały dzień. Ciekawe kolory. Nie osypują się przy nakładaniu. Bardzo ładnie łączą się na powiece, również z innymi cieniami. Są bardzo wydajne. Używam tego produktu od: ok. roku - półtora Ilość zużytych opakowań: w trakcie czterech
  • 19 lutego 2010 o 16:09
    Najlepszy
    Świetny cień. Ja mam odcień Nude. Można nim zrobić makijaż tzw. no make up. Dzięki temu wygląda się naturalnie pięknie. Cień zawiera maleńkie świecące drobinki, które powiększają optycznie oko. I nadają mu błysk :) Długo utrzymuje się na powiece (nie zbiera się w zagłębieniu), odporny na deszcz i inne niekorzystne warunki :) Nie podrażnia oczu i łatwo się go rozprowadza. Polecam! Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 0,5
    anuchaa
    6 października 2009 o 14:40
    nie!
    kupilam cien szaro-niebieski. kolor sliczny, szkoda tylko ze strasznie sie go naklada. cien sie osypuje, wielokrotnie musialam poprawiac oko, gdy normalnie uzywam zwyklego sprasowanego cienia wystarczy kilka mazniec i mozna wyjsc). tutaj mialam wrazenie, ze po przekroczeniu progu juz polowy cienia nie mam na oku. nie polecam, a szkoda, bo gdy go zamawialam myslalam, ze bedzie dobry. Używam tego produktu od: czerwiec 2009 Ilość zużytych opakowań: 1
  • 17 maja 2009 o 21:46
    rewelacja
    tak jak inne cienie sypkie, i te nie odeszly od normy i sa idealne. nie uzulaja, nie osypuja sie, nie zostaja w zaglebieniu oka. latwo sie je rozprowadza. ladnie sie mienia na oku. dosc dlugo sie trzymaja - kilka godzin murowane. ladne, delikatne, naturalne kolorki - szkoda, ze tylko 5. mam 2 kolory. Używam tego produktu od:2 miesiecy Ilość zużytych opakowań:2
  • 21 maja 2008 o 15:54
    Dostateczny
    Cień jest fajny - delikatny, połyskliwy. Mam najjaśniejszy odcień, który bardzo dobrze rozświetla oczy. Fajną sprawą jest również możliwość stopniowania koloru przez nakładanie kolejnych warstw. Pudełeczko może zaskoczyć swoim malutkim rozmiarem, jednak kosmetyk jest bardzo wydajny. Minusy to przede wszystkim trwałość. Cień po kilku godzinach dosłownie znika z powieki. Drugi minus to aplikacja. Ciężko jest nabrać " w sam raz"; przeważnie nabieram na pędzelek zbyt dużo, co utrudnia nałożenie na powiekę. Używam tego produktu od: ponad miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1