Synergen Compact Powder Antybakteryjny puder kompaktowy (nowa wersja)

• 11 marca 2017 o 8:27
    może być
    Puder z Rossmanna, dostępny chyba zawsze za 8-9 zł, w promocji nawet taniej. Jak na taką cenę jakość ok. Wygodne, nieotwierające się opakowanie z gąbeczką (mogłaby być większa), można go mieć zawsze w torebce. Kiedyś kolory były lepsze, teraz najjaśniejszy odcień jest dość ciemny. Słabo matuje, mam mieszaną cerę i niestety musiałam poprawiać makijaż co 2-3 godziny. Widać go niestety na twarzy. Wydajność porównywalna z innymi pudrami.
  • 8 stycznia 2017 o 23:36
    Lekki i super tani
    Idealny puder dla świeżej cery. Zapewnia lekki mat, który nie trzyma się zbyt długo ale patrząc na tak niską cenę, nie wymagam niczego. Minusem jest jego mała wydajność a gąbeczka ktora jest dołączona do opakowania rwie się po pewnym czasie i nadaje się do wyrzucenia więc trzeba wyposażyć sie w dodatkowy puszek do pudru. +super cena +lekki +idealny na lato do lekkiego zmatowienia. Napewno kiedyś kupię.
  • 14 sierpnia 2016 o 20:41
    dla początkujących
    Idealny puder dla osób, które zaczynają swoją przygodę z makijażem. Polecam dla młodych osób. PLUSY: - nie zapycha - lekki - dostępny w każdym rossmannie - tani MINUSY: - nie matuje - mało wydajny
  • 20 lipca 2016 o 12:45
    Średniaczek
    Produkt bardzo średni. Nadaje się raczej dla nastolatek, które stosują zwykle tylko puder bez podkładu. Jest wydajny, mała ilość odcieni, produkt zwykle pasuje do kilku odcieni twarzy, zauważyłam lekkie wysuszenie na twarzy po produkcie. Jednym słowem - dla początkujących przygodę z makijażem
    sauzaei
    3 lipca 2016 o 23:42
    Zaskoczenie
    Kupiłam go "dla jaj". Potrzebowałam czegoś przed spotkaniem, kupiłam go i nigdy nie pożałowałem. Najwieksza zaleta była cenna, wyjątkowo niska. Gama kolorów rzeczywiście jest uboga, na szczęście jednak nie należę do bladych osób. Kupowałam go kilkakrotnie, niestety w moim mieście ich zabrakło. W ogole zniknęły, są jedynie Ich zamienniki z isany