Gosh Show Me Volume Mascara (Tusz ekstremalnie pogrubiający)

ligia
    29 września 2015 o 19:51
    Porażka
    Poleciła mi go Pani w Hebe , tusz okazał się kompletną porażką ; nie wyczesuje rzęs, jest zwyklasty i słaby, obsypuje się po 3 godzinach, więc kompletnie nie nadaje się do użycia bo nawet nie wiadomo kiedy zaczynam wyglądać jak kobieta w rozpaczy, po przejściach z rozmnazanymi oczyma. Okropność , której bardzo nie polecam Używam tego produktu od: Tygodnia Ilość zużytych opakowań: Wyrzucę do kosza
    mavca
    6 maja 2015 o 19:57
    rewelacja
    jestem zachwycona tym tuszem, szczoteczka dosyć duża i na pierwszy rzut oka bardzo popularna ale już po pierwszym użyciu byłam bardzo mile zaskoczona. Nie kruszy się co jest dla mnie najważniejsze:) przyjemny zapach, super konsystencja tuszu, nie odbija się i nie rozmazuję, fajny głęboki kolor, pogrubia i wydłuża rzęsy (przynajmniej moje). używam go już od czterech miesięcy i nie zasechł z czego bardzo sie cieszę:P Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno :)
    6MoNi9
    28 września 2014 o 22:41
    Oczy pieką jak..... !!!
    Zachęcona sporą promocją w lokalnej drogerii dokonałam niestety mocno niatrafionego zakupu - tuszu GOSH Show Me Volume kolor Carbon Black. Nie wiem, być może to wina tego koloru, może czarny by się tak nie zachował, ale... strasznie uczuliło mi oczy. Piekły niemiłosiernie!!! Mam bardzo wrażliwe oczy. Do głowy mi nie przyszło, że produkt z takiej półki narobi takiej rozróby. Efekt (poza tym negatywnym) tuszu super, szczoteczka wygodna, raz pociągnięte rzęsy są super do naturalnego make upu, dwa razy efekt jest wyraźniejszy. Tusz bardzo precyzyjny. Mam rzęsy długie ale prawie proste. Gdyby nie reakcja alergiczna, bardzo polubiłabym się z tym tuszem. Ciężko mi go ocenić, nie wiem ile gwiazdek jest dobre dla produktu, który uczula. Nie wiem czy to bardziej wina moja czy składu :) Używałam różnych tuszy, 2000 calories czy l\'Oreali i pierwszy raz taki efekt. Dużo częściej uczulają mnie linery. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: kilka użyć
  • 11 grudnia 2013 o 11:00
    porażka!!!!!!!!!!!
    Tusz jest kompletna porażka, to mój najgorszy wybór jaki podjęłam, NIGDY WIECEJ !!!!! Wielka szczota jest nie adekwatna do konsystencji tuszu, od pierwszego zastosowania pojawiają się grudy, a termin wazności jest do 2015 roku, po kilku godzinach wyglądam jak panda bo sie kruszy i nie wyglada to zbyt estetycznie, kosmetyk za 5 zł jest lepszy od tego badziewia!!!!! MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Używam tego produktu od: 1 tydzień Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 12 listopada 2013 o 23:24
    Bardzo dobry ale.....
    W mojej ocenie ta maskara wywiązuje się z obietnic,czyli mocno podkreśla rzęsy,dodaje objętości,nie skleja,trzyma się cały dzień. Co do kruszenia....tak i nie. Istnieje zasada terminu ważności,obowiązująca każdą jedną maskare na świecie - 3 miesiące. Oczywiście większość z nas na to nie zważa i używa tuszu do oporu,jednak po tym okresie tusz ma prawo wysychać itp. No i ta przez 3 miesiące sprawuje się bez zarzutu,a potem niestety zaczyna wysychać,kruszyć się itp. Magiczne rozwiązanie?Dodać kropelkę duraline inglota i wyrok odroczony :) Lubię ją,i co jakiś czas do niej wracam,a pisząc tę recenzje przypomina się jak dobrze moje oczy z nią wyglądały,więc pewnie na dniach wróci do mojego kuferka! Używam tego produktu od: ponad 4 lata Ilość zużytych opakowań: 4,może 5