Garancia Pschitt Magique Peeling do twarzy

• 12 września 2012 o 0:05
    wielkie rozczarowanie
    Wiązałam wielkie nadzieje z tym peelingiem, zachęcona głównie recenzjami na wizażu. Owszem, ładnie, delikatnie pachnie, fajnie się rozprowadza, wygodne opakowanie... ale co z tego skoro efektów ZERO. Dodam, że mam skórę mieszaną z tendencją do zanieczyszczania, może ten kosmetyk był dla mnie po prostu za słaby. Używam innego peelingu enzymatycznego, też codziennie i jestem zachwycona - z dnia na dzień skóra sama się oczyszcza. Więc wiem, czego oczekiwać po takim kosmetyku. Nie polecam skórom mocno problemowym. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 pełne opakowanie
    cora
    24 maja 2009 o 12:06
    Super!
    Polecam ten produkt, jest doskonały. Na pewno nie dla zabieganych- trzeba stosować codziennie, zmywać go itd. po umyciu twarzy /np. jakimś żelem/ i później ten Magique. To taki rytuał kosmetyczny, ale nie tylko, bo są efekty i to jakie. Rzeczywiście magiczny! . nie podrażnia skóry nawet wrażliwej jak moja . efekt świeżości jest trwały i widoczny od pierwszego zastosowania . ładnie pachnie, prawie wcale- delikatnie, szczerze mówiąc o to chodzi w pielęgnacji . nie rozczarował mnie a mi generalnie nic nie służy, a tu proszę bardzo . uelastycznia skórę . później nałożony krem łatwiej się wchłania . nie trzeba stosować toniku po zabiegu. Duży minus za wysoką cenę Używam tego produktu od: ponad 12 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2
    kika888
    4 maja 2009 o 22:15
    doskonały
    Doskonały kosmetyk do codziennej pielęgnacji i pierwszy peeling kompletnie niepodrażniający, polecam wszystkim którzy nie przepadają za ziarnistymi peelingami. Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
    USagent
    1 listopada 2008 o 18:22
    REWELACYJNY!
    Podpisuje sie obiema rekoma pod poprzednia recenzja. Jest to bardzo specyficzny peeling, ktory nie podraznia skory, za to rewelacyjnie zweza pory i odswieza cere. Nalezy stosowac rano lub wieczorem kazdego dnia. W ogole produkty Garancii to magia zamknieta w opakowaniu. Oprocz peelingu bardzo polecam takze destylat rozany tej firmy, ktory moze zastapic tonik i serum:-) Używam tego produktu od:4 miesiace Ilość zużytych opakowań:2
  • 27 kwietnia 2008 o 0:14
    FENOMENALNY :-)
    Poleciła mi go przyjaciółka i będę jej za to wdzięczna do końca życia, bo kosmetyki garancii to prawdziwa magia. Jak już wspomniałam w tytule, Pschitt Magique to fenomanalny wynalazek. Z racji mojej tłustej i nierównej skóry stosowałam do tej pory wyłącznie peelingi mechaniczne, bo te enzymatyczne nie dawały zupełnie żadnych efektów.A tutaj TAAAAAKA niespodzianka :-) Skóra jest niewyobrażalnie gładka,znikneły te wszystkie paskudne nierówności, grudki, zaskórniki i..nie ma śladu po moim wieloletnim koszmarze-rozszerzonych porach !!!!!!!!! :-) Dotychczas nie udało się to żadnemu kosmetykowi, a stosowałm ich setki. Formuła produktu, nie wymagająca ode mnie ani dużo czasu ani dużo zachodu, sprzyja wyrobieniu w sobie nawyku systematycznego stosowania i daje poczucie wyjątkowego komfortu :-) Jestem zakochana w produktach garancii, a z tym peelingiem z pewnością dłuuuuugo się nie rozstanę :-) Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1