Kerastase Noctogenist Voile Nuit Nocna kuracja regenerująca do włosów cienkich

• 14 stycznia 2013 o 0:13
    Super!!
    Na moje włosy działa rewelacyjnie. Nie mam jakoś specjalnie cienkich włosów, ale po miesiącu regularnego stosowania mam wrażenie jakby były wręcz grubsze. Są miękkie, lśniące, uwielbiam przeczesywać je palcami w ciągu dnia :) To jedna z fajniejszych mgiełek do włosów jakie miałam. Mam włosy farbowane, lekko zniszczone prostowaniem, po tej odżywce czuję, że są w dużo lepszym stanie :) Mały minusik za cenę, bo uważam że jednak jest trochę za drogi. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    oko27
    19 grudnia 2009 o 21:49
    Nic specjalnego
    Odżywka bardzo marna. Mam suche włosy, nie działa praktyczie wcale.Odnoszę nawet wrażenie, że bardziej wysusza. Rano włosy są sztywne, suche i matowe. Nie zaszkodzi, nie pomoże. Szkoda pieniędzy. Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1
  • 3 sierpnia 2009 o 13:32
    bez cudów
    Nic specjalnego. Gdybym kupiła ten produkt, to pewnie bym się strasznie zdenerwowała... Psikam sobie nim włosy na noc, bo ostatnio mam z nimi spore kłopoty (ładne i błyszczące, a z drugiej strony słabiutkie i bardzo wypadają...) i... nic. Myślałam, że będą choć troszkę wzmocnione, nie będą się łamać. Kuracja wspomoże je nocą... Wczoraj kupiłam VAXa, bo po nim widziałam różnicę. A tu - wysoka cena, mała pojemność, naklejka, że nagrody - tyle, że ja nie widzę żadnych efektów :( Tu nic. Absolutne nic. Ale opakowanie ma ładne :) Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: kończę 1