Dr Irena Eris Body Art, Trójaktywna formuła ujędrniająca ramiona

• 4 lutego 2009 o 10:05
    polecam!!!
    Długo zastanawiałam się czy zakupić ten kosmetyk, bo bałam się, że kolejny raz wyrzucę pieniądze w błoto. Przeważnie kupowałam produkty z górnej półki i nie wierzyłam, że polski produkt może być tak skuteczny. Lata chudnięcia i tycia spowodowały u mnie dość obwisłą skórę ramion, więc podjęłam decyzję, ze nie zaszkodzi przetestować. I tu naprawdę totalne zaskoczenie. Po kliku aplikacjach widać pozytywne efekty. Na mnie to naprawdę działa. Z mojego punktu widzenia efekt piorunujący. Skóra stała się bardziej zwarta a ramiona bardziej "zbite". Poza tym konsystencja bardzo przyjemna, daje lekki efekt orzeźwienia, szybko się wchłania, a do tego nie śmierdzi:) Używam tego produktu od01.12.2008 Ilość zużytych opakowań:2
  • 5 października 2008 o 22:51
    w porządku
    Regularnie chodzę na siłownię, pewnego dnia postanowiłam, że trzeba by nieco bardziej skupić się na ranionach, biceps, triceps te sprawy. Wtedy też pomyślałam o tym specyfiku :) Moje wrażenia - szybko się wchłania, zapach delikatny, faktycznie ujędrnia, może trochę wyszczupla, jako uzupełnienie ćwiczeń sprawdza się w 100% (czyli zupełnie tak jak preparaty mające usunąc cellulit bądź ujędrnić inne części ciała, same cudów nie zdziałają ;)) Nie zgodzę się z poprzedniczką - uważam, że jest bardzo wydajny, stosuję codziennie rano już drugi miesiąc i nic nie wskazuje na to, żeby opakowanie miało się skończyć :) Jest to jedyny tego typu produkt na rynku z jakim się spotkałam, dlatego nie mam porównania, stąd 4 gwiazdki, a nie 5, może coś mogłoby być lepsze:) Używam tego produktu od: 2m-ce Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 26 czerwca 2008 o 23:54
    made in Poland
    Nie powiem że jestem sugestywna i do kupna tego produktu skłoniła mnie reklama z Emmanuelle Seigner choć to oczywiście piękna kobieta i bardzo fajnie że swoją osobą nadaje polskiej marce takiego powiewu wielkiego świata. Miłe Panie, po prostu w pewnym wieku nasze piękne ramiona tracą na sprężystości i gładkości. Postanowiłam dać się wykazać temu kosmetykowi i przyznam że jak na razie oceniam go bardzo pozytywnie. Wygładza skórę i wyraźnie ujędrnia ramiona. Czuć to przy codziennej aplikacji tego preparatu. Nie wiem czy odchudza ale aby to zaobserwować to muszę się zmierzyć centymetrem. Stosuję go rano i wieczorem i mankament jaki znalazłam to kiepska wydajność. Pierwsze opakowanie starczyło mi na 2 tygodnie. Ale zachęcona pozytywnymi rezultatami zakupiłam kolejne. Balsam świetni i natychmiastowo się wchłania, efekt chłodzenia jest praktycznie nieodczuwalny (i chwała mu za to) a zapach dyskretny. Zachęcam do wypróbowania ale z takim założeniem że trzeba pewnie będzie zainwestować w dłuższą kurację. Kilkakrotna aplikacja nic nie da. Systematyka, systematyka i jeszcze raz systematyka:-) Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego