Szczoteczki i myjki do twarzy

Hoffen Szczoteczka do twarzy i ciała

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 10 marca 2019 o 14:50
    Idealna
    Zakupiłam z myślą peelingu ciała największa szczoteczką ,sprawdzila się w 100% ,skóra jest gładka. Używanie jej to czysta przyjemność. Masaż szczoteczką złuszcza naskórek i pobudza krążenie, a dzięki temu kosmetyki do pielęgnacji twarzy lepiej się wchłaniają i działają.
    Zalety:
    • Wygląd
    Wady:
    • Brak dodatkowych szczotek na wymianę
  • 10 marca 2019 o 14:34
    Cudoo
    Kupiłam ją, bo szukałam jakiejś szczoteczki do twarzy, która będzie na akumulator i nie będzie kosztowała milionów. I trafiłam w coś cudownego. Idelanie oczyszcza twarz domywając resztki makijażu, delikatnie peelinguje. Posiada 5 końcówek do twarzy oraz do ciała. Odkąd ja kupiłam, a mam ją rok, nie ładowałam ani razu a używam jej dwa razy w tygodniu.
    • Ilość końcówek
    • Wytrzymała bateria
  • 10 września 2018 o 20:49
    Godne polecenia
    Do kupna szczoteczki zachęciła mnie koleżanka. Obie zmagałyśmy się wówczas z trądzikiem. Częste stosowanie peelingów w celu mocnego złuszczenia skóry i prawidłowego oczyszczenia jej z resztek podkładu powodowało, że niejednokrotnie moja skóra twarzy wyglądała jak jedna wielka łuska. Odkąd mam tą szczoteczkę wszystko się zmieniło. Zmycie makijażu mleczkiem czy płynem a nawet żelem nie zawsze gwarantuje prawidłowe jej oczyszczenie, o czym przekonałam się stosując tą szczoteczkę. Kiedy po umyciu twarzy ( zmyciu mleczkiem a następnie żelem) przyłożyłam tą szczoteczkę do twarzy, poczułam fajne delikatne mrowienie. Po skończonym zabiegu okazało się że na włosiach szczoteczki pozostał osad podkładu. A zatem samo mycie płynem czy żelem nie było wystarczające. Teraz gdy używam tej szczoteczki problem zatkanych porów i innych niespodziewanych wyprysków praktycznie mnie nie dotyczy. Szczoteczka jest dostosowana do potrzeb każdego. Zestaw zawiera kilka wymiennych końcówek silikonową przeznaczoną do codziennego użytku, Szczoteczkę z delikatnego włosia, szczoteczke z włosem do peelengu, głowicy masującej - fajnie się sprawdza do "wmasowywania kremów i innych olejków" oraz głowicy do mycia ciała.
    Zalety:
    • wielofunkcyjność
    • dogłębne oczyszczenie twarzy ciała
    • poręczna, wygodna
    • szybko się ładuje
    • bateria wystarcza na długi czas
  • 15 marca 2018 o 17:34
    Szczorteczka do twarzy i ciała
    Produkt idealny.Szczotkia bardzo delikatna nie szorowała za mocno dobrze oczyszczała. Bardzo sie ciesze że było tyle wymiennych końcówek. Jest bardzo lekka i poręczna.Nie zajmuje dużo miejsca.
    Zalety:
    • duży wybór końcówek
    • delikatność i precyzjia
  • 15 marca 2018 o 15:03
    żałuje, że tak późno ją odkryłam
    CUDO! Duża ilość wymiennych końcówek pozwala na dopasowanie zabiegu do naszych aktualnych potrzeb. Delikatne mycie twarzy czy mocny peeling twarzy? A może peeling ciała? Bo zestaw zawiera również dużą wymienną końcówkę, która jest przeznaczona do większych obszarów ciała. Skóra po zabiegu nie jest podrażniona, ale trzeba uważać, by nie trzymać szczoteczki zbyt długo w jednym miejscu. W ogóle producent poleca by zapoznać się przed użyciem z ulotką dołączoną do opakowania. Po zabiegu skóra jest aksamitnie miękka i maksymalnie wygładzona. Taka szczoteczka pozwoli ci nawet na 6x lepsze oczyszczenie skóry, niż zwykły peeling. http://okiem-kosmetykoholiczki.blogspot.com/2018/03/szczoteczka-do-twarzy-i-ciaa-hoffen.html
    Zalety:
    • okazyjna promocyjna cena (35zl)
    • duży wybór wymiennych końcówek
    • łatwe do mycia
    • szybko się ładuje
    • bateria wystarcza na naprawdę długi czas
    • skóra po użyciu aksamitnie miękka oraz maksymalnie wygładzona
    Wady:
    • Szkoda, że rękojeść nie jest wodoodporna.