Braun Depilator Silk-épil Xpressive 7280

• 13 sierpnia 2014 o 21:24
    bardzo dobry i delikatny
    plusy: -jest śliczny, zwłaszcza ten brokat. kobiecy. -dużo nasadek, końcówek, ale ja używam tylko główki depilującej, bez dodatków. -depiluje dokładnie, nawet włoski, których nie widać nie mam po nim kropek czerwonych, które wcześniej były mym utrapieniem przez kilka godzin po depilacji -wyrywa bardzo delikatnie -jest cichy -lampka świeci mocno, dobrze oświetla -wygodnie się go prowadzi - po poprzednim depilatorze trochę wrastają mi włoski, zobaczymy za jakiś czas jak będzie po tym -długi kabel nie mam zastrzeżeń do brauna i polecam, zwłaszcza dziewczynom zaczynającym przygodę z depilacją, ponieważ wydaje mi się, że jest bardzo bardzo delikatny. trudno jednak ocenić mi to obiektywnie, ponieważ depiluję nogi ponad 10 lat minusy: -bardzo ciężko jest go kupić, bo to już nie jest najnowszy model -kosztuje sporo- około 400zł -zdarza się czasem, że podczas deilacji braunem zostanie jakiś jeden samotny włosek i mimo, że jeżdżę depilatorem kilkanaście razy w różne strony, to nie mogę go złapać -po delikatnie mocniejszym przyciśnięciu depilatora do skóry, depilator zatrzymuje się na chwilę-przestaje "brzęczeć"-nie wiem czy to wina mojego egzemplarza czy ten typ tak ma Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 14 maja 2012 o 21:55
    Genialny!
    Wczesniej uzywałam Philipsa, ale po roku padł :( Wybrałam ten model Brauna i jestem pod wielkim wrażeniem! Plusy: - szybkość ( w dwie godzinki depilowałam całe nogi) - dokładność -nogi są naprawdę gładkie (oczywiście nie za pierwszym razem) - nasadka masująca wg mnie może aż tak nie pomaga znosić ból, ale podnosi włoski - ruchoma głowica pozwala na dokładniejszą depilację - lampka jest bardzo pomocna! - łatwe czyszczenie - cichy ( w porownaniu z philipsem) nie musiałam podgłasniać telewizora ;) Mam nadzieję, że posłuży na lata.
  • 9 kwietnia 2012 o 12:44
    nie spełnił moich oczekiwań...
    Kiedyś miałam stary model depilatora tej firmy i mam wrażenie, że spisywał się lepiej. Do tej pory nogi wydepilowałam tylko raz i efekt nie był zadowalający. Depilator nie poradził sobie z włoskami wielkości ziarnka piasku, łydki nie były gładkie, wręcz .przeciwnie, całe pozostały w małych "igiełkach". Nasadka masująca rzeczywiście daje leszy komfort depilacji, która staje się delikatniejsza. Niestety lampka nie jest aż tak przydatna i obeszło by się bez niej, tylko czasami udało się dostrzec pojedynczy włosek, który, mimo 40 par pęset, ciężko było złapać. Nie wypróbowałam produktu pod prysznicem więc nie wypowiem się na ten temat. Gdybym teraz miała kupować depilator wybrałabym taki zwykły za 100zł. Używam tego produktu od: 1 mies Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 2 listopada 2009 o 15:41
    moze byc
    Hm depilator jak depilator. hm bol przy depilacji jest i to u mnie bardzo duzy. masujaca nakladka? hmm bardziej drapie niz masuje nie niweluje bólu. gdyby nie mozliwosc depilacji pod woda nie dokonczylabym nawet 1 nogi;/ pod woda boli o wiele mniej za to wieli +:D swietna tez jest latareczka:) wszystko dokladnie widac bo depilator usuwa wlosy bardzo dokladnie juz po jednym przesunieciu:) jest trawly, ladnie wykonany:) osobiscie posiadam wersje turkusowa:) jest poreczny i nie slizga sie;) nasadka goląca tez jest w porzadeczku:) mysle ze bedzie mi sluzyl ladne pare lat wiec zaznaczylam ze nie kupie ponownie;) bo do tego czasu nie wiadomo co jeszcze wymysla:D:P Używam tego produktu od:tydzien Ilość zużytych opakowań:1 :D
  • 30 kwietnia 2009 o 14:45
    wow !!
    Zaznaczyłam, że kupię ten produkt ponownie, bo zrobiłabym tak gdyby ten gdzieś się zgubił czy zniszczył, ale mam nadzieję, że wystarczy na długo. Bardzo się cieszę, że go kupiłam- ma świetną na prawdę pomocną lampkę, trymer i golarkę. Skóra jest o wiele gładsza niż po użyciu mojego wcześniejszego depilatora (jakiś stary model Philipsa)i depilacja jest o wiele mniej bolesna, w końcu mogę mieć na dłużej spokój i naprawdę gładkie nogi :) Dziewczyny nie zapomnijcie tylko o złuszczaniu, żeby włoski nie wrastały ! Ja stsosuję peeling, na zmianę z myjką z luffy i kremem przeciw wrastaniu Veet :) Zapomniałam jeszcze dodać, że do depilatora dostałam chusteczki przed depilacją Olay, a w prezencie 3 kremy Olay - 2 brązujące i jeden nawilżający , Nie wiem czy taka promocja jest wszędzie, ale ja kupowałam w Media Markcie :) Używam tego produktu od:miesiąca co jakiś czas żeby wydepilować stopniowo pojawiające sie włoski