Sther Lorys, Ceramides, Odżywka do włosów zniszczonych i matowych

Lizz91
    5 stycznia 2013 o 12:03
    Nigdy więcej !!
    Skusiłam się na nią z 2 powodów *cena *opinie na wizaz Efekty: - na moje włosy tragiczna: plątały się, włosy prawie nie do rozczesania plus : świetnie goli się na niej nogi Moje włosy ją znienawidziły. Używam tego produktu od: 3 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 kończy się już
  • 17 grudnia 2012 o 15:23
    Taka sobie
    Mam co do tej odzywki mieszane uczucia... gdy stosuje ją pod czepek strasznie obciaza mi wlosy. Uzywam jej jako pierwsze O w OMO i w tym przypadku sprawdza się ok. Nie placze wlosow, nadaje im blask. Fajnie po niej pachna. Męczy mnie jej ilosc wiec probuje sie z nia dzielić z kolezankami. Mam wiele odzywek wiec litrowe opakowanie mnie przeraza... z chęcia wyprobowalabym jej inne rodzaje gdyby byly mniejsze.. Używam tego produktu od: sierpnia Ilość zużytych opakowań: ciągle probuje zuzyc pierwsze
  • 19 marca 2012 o 14:07
    świetna
    + wydajność zapach cena! pojemność uławia rozczesywanie, nie obciąża włosów w połączeniu z Naftą Kosmetyczną daje super efekt miękkich i błyszczących włosów - dostępność Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: bardzo dużo
  • 9 grudnia 2011 o 22:01
    solidna
    To moja pierwsza odżywka tej firmy. Uważam, że jest bardzo dobra chociaż nie jest jakimś ideałem. + duża pojemność + nie obciąża włosów + niska cena + nabłyszcza i wygładza + wydajna (nawet aż za bardzo, a mam długie włosy) +/- zapach - jest dość intensywny, jeśli noszę splecione włosy utrzymuje się nawet kilka dni +/- trochę zbyt rzadka, lubi spływać Minusem jest zdecydowanie dostępność - odżywki tej firmy widuję tylko w Auchan (i trzeba jeszcze trafić upatrzoną wersję). Nie wiem czy kupię ponownie, chcę zużyć zapasy. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: pierwsze
  • 4 lipca 2011 o 14:56
    nie jako odżywka, tak jako baza do masek
    W przeciwieństwie do wersji mlecznej i Jaborandi ta odżywka obciąża mi włosy. Dlatego używam jej zazwyczaj jako bazy do zrobienia maski – dodaję keratynę, jedwab, panthenol, glicerynę i jakiś olejek. I w tej formie sprawdza się świetnie. Jednak za obciążanie odejmuję gwiazdkę. Co do zapachu, to, tak jak w przypadku wszystkich Lorysów, nie zachwyca. Przypomina zapach płynu do płukania tkanin. Jednak nie jest strasznie intensywny (jak w Jaborandi), a na włosach czuć go jedynie 5-10 minut po spłukaniu. Ma fajną konsystencję rzadkiego budyniu, co powoduje, że z jednej strony łatwo ją nakładać, a z drugiej – nie spływa z włosów. Osoby oczekujące spełnienia obietnic producenta z opakowania mogą się czuć zawiedzione. Lorys to dobra odżywka/baza do maski zmiękczająca włosy i pomagająca w ich rozczesaniu. Jednak nie mam zielonego pojęcia gdzie się podziało obiecane przez producenta „pielęgnowanie i intensywne odżywianie włosów matowych i łamliwych”. Moje włosy ani matowe, ani łamliwe nie są, a Lorys używany jako odżywka albo samodzielnie jako maska jedynie je trochę nawilża i zmiękcza. Żadnej regeneracji nie zauważyłam. PODSUMOWANIE + zmiękcza + wygładza + ułatwia rozczesywanie - zapach - obciąża Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/5 dużego (1000ml)