BaByliss Suszarka z funkcją prostowania 5720U Beliss

• 23 marca 2012 o 18:06
    świetna jakość
    Zdecydowanie TAK! Służy mi już 3 lata i świetnie się sprawdza.Po kolei. + duża moc nawiewu, suszy szybko włosy + kilka ustawień mocy i temperatury + chłodny nawiew + funkcja prostowania ( nie prostuje raczej wygładza i przygotowuje włosy do normalnego prostowania - taki efekt po użyciu suszarki z nasadą prostującą i prostownicy utrzymuje się b. długo i jest rewelacyjny!) + stabilnie i solidnie zrobiona Jedyny - to to, że jest trochę ciężka jak na damską rękę ale idzie przywyknąć ;) Jak kupować suszarkę to dobrą żeby długo służyła. Polecam tą! Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: jedna
  • 25 października 2009 o 15:11
    dwa w jednym - rewelacja
    zaznaczylam ze kupie ten produkt ponownie, przy zalozeniu ze ten np ktos mi ukradnie :) bo nie chce sie suszareczka zniszczyc ani zepsuc tak latwo dla mnie bomba - mam wlosy falowane, jedne w jedna strone, drugie w druga sie kreca, przy tej suszarce mam je zdyscyplinowane. nie oszczedzam czasu, bo suszenie z prostowaniem zajmowalo mi tyle samo czasu co praca z ta suszarka (sekcja wlosow po sekcji), ale wlosy poddawane sa goracu tylko raz. co jest dla mnie wazne jak tylko reka wprawila mi sie w operowanie dosc sporych rozmiarow suszarka, efekty zaczelam otrzymywac naprawde rewelacyjne Używam tego produktu od:3 miesiecy Ilość zużytych opakowań:1
  • 1 lutego 2009 o 14:12
    lepsza od prostownicy
    Suszarka jest swietna. Prostuje moje wlosy szybciej i efekt utrzymuje sie dluzej niz przy uzyciu prostownicy. Nasadke mozna odczepic i uzywac produktu rowniez jako zwyklej suszarki, co dla mnie jest wersja optymalna bo czasami dla odmiany wole zachowac naturalne fale. Nie niszczy rowniez wlosow tak jak prostownica. Jedynymi wadami jest to ze suszarka jest dosyc ciezka i chociaz sprawdza sie idealnie na dlugich wlosach, z grzywka sobie nie radzi i uzywam dodatkowo prostownicy. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1
  • 26 października 2008 o 14:51
    Może być, ale jako suszarka!
    Używam taj suszarki często, ale bez końcówki prostującej. Moje cienkie wlosy nie chcialy sie wogole utrzymywac miedzy tymi prostującymi koncowkami i wlosy nie były tak lśniące jak po uzyciu zwyklej prostownicy.Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1
  • 26 października 2008 o 12:30
    oki
    Bardzo dobry produkt, jestem zadowolona z funkcjnalnosci suszarki. Rzeczywiscie czegos takiego poszukiwalam gdyz nie zawsze mam ochote na suszenie a potem na prostowanie, a tutaj dwa w jednym. Wlosy sa ladnie wyprostowane i wygladzone. Wszystko tak jak nalezy:) Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: