Oriflame Pop Glam, Glossy Pink EDT

• 4 stycznia 2012 o 19:48
    gdzie sie podziewacie?!
    kocham je:) słodkie, zmysłowe, tanie. szkoda, ze juz ich nie ma. jakby ktos je miał do sprzedania bardzo prosze o kontakt, najładniejsze perfumy jakie miało Oriflame dotychczas. no i wtedy poznałam swoja milosc :) Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 1 buteleczka niestety
  • 31 grudnia 2009 o 14:01
    Słodkie byle co
    Zapach zamówiłam z ciekawości, myślałam, że będzie w sam raz na lato. I w sumie to się nie pomyliłam, bo nadaje się jedynie na lato. A poza tym nie mam przyjemności korzystania z niego. Używam czasem, kiedy wyjdę na miasto, nigdy do pracy ani na większe wyjścia. Ostatnio perfumy służą mi jako dezodorant, chcę je szybko skończyć. Używam tego produktu od: ponad 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1/2 butelki
    Eyes
    25 marca 2009 o 10:25
    Nietrwały
    Zapach może i nie jest super oryginalny,ale za to bardzo przyjemny.Słodkie owocki, które są miłe i urocze, ale niestety nie rozwijają się. To można by było przeżyć, gdyby nie fakt, że jest on strasznie nietrwały. I za to musiałam mu odjąć gwiazdkę.Opakowanie takie sobie.Świetny prezent dla nastolatki, dla starszych miły odświeżacz na lato. Używam tego produktu od:męczę od roku Ilość zużytych opakowań:w trakcie 30ml
    Meitsa
    19 marca 2009 o 14:56
    Śliczny!
    Uwielbiam ten zapach. Jest słodki, ale nie duszący. Natknęłam się na niego przeglądając katalog Oriflame i jednocześnie szukając tańszego odpowiednika Pacific Paradise Escady. Wprawdzie nie są to te same zapachy ale strasznie mi się spodobał i od razu go zamówiłam. Używam go wtedy gdy mam ochotę słodko pachnieć :) Buteleczka również mi się podoba, no może poza korkiem. Jedynym minusem jest trwałość. Po trzech godzinach muszę się dopsikiwać. Zaznaczyłam, że nie wiem czy kupię ponownie bo jest wiele podobnych zapachów, które chce wypróbować. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: niecała połowa pierwszego
  • 7 października 2008 o 17:20
    Zapach szybko sie nudzi.
    Zapach mnie nie zachwyca ale coś w nim jest. Myśle, ze łatwo mi się znudzi. Używam go dopiero dwa dni a juz mnie drażni. Podoba mi sie dopiero wtedy gdy troszke wywietrzeje bo wtedy jest lagodniejszy. Gdybym kupiła je za 34 zł napewno bym żałowała, ale że mam je za 10zł od koleżanki to sie skusze:) Używam tego produktu od:2 dni Ilość zużytych opakowań: