KillyS Olejek odżywczy do skórek i paznokci

Smyrek
    10 marca 2013 o 13:59
    Ot, olejek
    Czasami mam problem z suchymi skórkami przy paznokciach, zwłaszcza zimą, gdy chodzi centralne ogrzewanie. Olejek kupiłam po to, aby trochę je zmiękczyć i odżywić, aby nie odstraszały, ani mnie, ani innych dookoła. Preparat ani nie zachwyca, ani nie jest specjalnie zły. Tak jak w tytule - ot, olejek. Kupiłam go i stosowałam jakis czas temu. Majątku na niego nie wydałam. Pędzelek był cienki, ale dzięki temu łatwo można było nałożyć preparat na skórki. Zapach bardzo przyjemny, pomarańczowy. Na początku stsosowałam go tylko na skórki, po to, aby je zmiękczyć. Olejek robił to, ale tylko na chwilę, bo preparat wmiarę szybko się wchłaniał. Co do odżywienia to też cudów nie było. Starałam się go stosować regularnie, zwykle raz dziennie wieczorem, czasami jak miałam czas to powtarzałam aplikację kilka razy dziennie. Później zaczęłam go używać również na płytkę paznokcia, zawsze po wykonaniu manicure. Olejek natłuszczał paznokcie, dawał ładny połysk, ale odżywienie też nie było spekatularne. Ten olejek w działaniu niczym nie odbiega od zwykłych oliwek, czy olejków do ciała. Ponownie na pewno go nie kupię, bo nie widzę większego sensu. Po raz kolejny: Ot, olejek. Używam tego produktu od: jakiegos czasu Ilość zużytych opakowań: jedną całą buteleczkę
    enchant
    18 lutego 2013 o 21:21
    Słaby
    Do zakupu zachęcił mnie zapach, kolor i cena. Po miesiącu stosowania stwierdzam, że niestety jest za słaby. Owszem nawilża i natłuszcza skórki ale tylko w danym momencie - po kilku godzinach śladu po nim nie ma a skórki wydają się jakby suchsze. Czekam, aż go skończę, bo poza ładnym zapachem większych i trwalszych efektów nie widzę. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 13 grudnia 2012 o 9:47
    Rewelacja!
    Ten rodukt odkryłam przypadkiem u manikiurzystki (nie bywam, ale kiedyś mi do łba strzeliło zrobić sobie hybrydowy, co było sporym błędem). I tam Pani manukiurzystka użyła preparatu, pięknie pachniał, polcała, drogi nie jest, to kupiłam. No i jestem bardzo zadowolona: + cena cudna + zapach słodko-cytrusowy, bardz uprzyjemnia stosowanie + wygodna forma pędzelka ułatwia aplikację + działa praktycznie natychmiast, a stosowany regularnie (przyznam, że nie zawsze mi to wychodzi:/), znacząco poprawia stan skórek i płytki paznkoci - skórki mniej odrastają, są mięciutkie i bez zadziorów, płytka ładna, gładka, błyszcząca, o zdrowym wyglądzie + zastosowany zaraz po porządnym wypolerowaniu płytki powoduje, że nawet nie chce się paznokci malować, tak pięknie wyglądają + bardzo wydajny, naprawdę jedno nabranie na pędzelek starcza na 10 palców:) Dodam, że miewałam preparaty do skórek innych, droższych firm, np. Sally Hansen i żaden takiego efektu nie dawał, szczególnie już po pierwszym użyciu. Serdecznie polecam wszystkim, którzy borykają się z nadmiernym odrostem i chropowatością skórek i/lub matowymi, zmaltretowanym paznokciami - cudo za grosze. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Kakcia
    25 września 2012 o 21:34
    W porządku, ale bez szału
    Jestem zadowolona z olejku, ale jedynie w przypadku działania na skórki, na moje paznokcie olejek nie zadziałał w żaden sposób. - wyraźne nawilżenie skórek - bardzo ładny zapach, coś pięknego :) - wygodna aplikacja - dostępność - cena Minusem jest to, że po pewnym czasie olejek stracił ładny żółciutki kolor i piękny zapach, zrobił się byle jaki, nieestetyczny i nie zachęcający do użycia :( Natomiast jeśli chodzi o działanie na moje paznokcie to nie zauważyłam wpływu jakiegokolwiek - ani nie szkodzi ani nie poprawia stanu paznokci. Jeśli ktoś ma zdrowe paznokcie i zależy mu jedynie na nawilżeniu skórek to jak najbardziej polecam, ale w przypadku krótkich, miękkich i rozdwajających się paznokci olejek się nie sprawdził. Natomiast moja koleżanka była zadowolona z działania olejku zarówno na paznokciach jak i skórkach chociaż stwierdzila, że po pewnym czasie jej paznokcie "uodporniły" się od olejku i nie miał on już żadnego wpływu na paznokcie. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 3/4 buteleczki
  • 7 marca 2012 o 17:00
    Fantastycznie nawilża skórki:)
    Mam bardzo suchą skórę dłoni, do tego wysuszone i postrzępione skórki. Mój mąż się śmieje, że pochłaniam kremy do rąk w ilościach hurtowych;) Ten olejek zakupiłam całkiem przypadkiem, w SuperPharm była akurat dobra przecena (7,99 zł.) i przyznam, że jestem bardzo mile zaskoczona. Olejek bardzo dobrze nawilża skórki i wybiela zaczerwieniania. Do tego ma przyjemny pomarańczowy zapach. Jest bardzo wydajny- stosuję go kilka razy w ciągu dnia od miesiąca a ubytku mało co widać. Nie wiem jak działa na paznokcie, bo zawsze mam je czymś pomalowane:) Zdecydowanie polecam Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1