Verona Laboratories Beauty Nail Club, Odżywka do paznokci wzmacniająco - regenerująca z mikrokryształkami i ekstraktem z alg oceanicznych

• 4 marca 2012 o 21:53
    bardziej jako lakier niż odżywka
    Główną zaletą tej odżywki jest jej ładny wygląd na paznokciu, ale tylko wtedy gdy nałoży sie trzy warstwy. Te mikrokryształki widać w konsystencji nałożonej na paznokieć. Odżywka wygląda tak jakby się jeszcze nie wyschnięto położyło na czymś z wełny - takie małe kłaczki wystają na końcówce paznokcia. Nie wiem czemu nikt nie opisał tego, dla mnie to duże zaskoczenie. Nie zabardzo coś takiego mi się podoba. Minusem jest to że odżywka odpryskuje co jest widoczne bo przecież jest zabarwiona. Kupiłam ją bo kończyła mi się inna odżywka z verony, mysłałam że ta bedzie tak samo fajna tylko z zabarwieniem, jednak na moje paznokcie ta działa dużo słabiej. Widać po paznokciach że płytka jest tak samo cienka jakbym nic nie stosowała. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 2 lipca 2010 o 22:16
    fajna ;)
    Lubię odżywki z verony, pomogły moim słabym paznokietkom się odbudować :) Paznokcie stały się twardsze, mocniejsze, nie łamały się tak. Sama odżywka jest tania, więc dużo nie stracimy, jak nie będzie nam odpowiadać ;) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
  • 5 maja 2010 o 17:04
    srednio
    Te odzywki z verony nie wprowadzaja duzo zmian. Uzywam ich raczej jako bezbarwny lakier bo ładnie wygladaja... Zapach jest nawet ładny ale nie przynosza zbyt wielu efektow Używam tego produktu od:poł roku Ilość zużytych opakowań:1
  • 2 września 2008 o 20:29
    Warto spróbować
    Odżywka jest koloru kremowego dlatego moim zdaniem ładnie i naturalnie prezentuje się na paznokciach.Jako baza pod lakier również się nadaje.Jeżeli chodzi o jej właściwości lecznicze to nie zauważyłam większych zmian podczas stosowania.Dodam tylko, że z reguły mam mocne paznokcie dlatego nie oczekuje zbyt wiele od odżywki.Ten produkt z pewnością mi nie zaszkodził więc dlaczego nie warto spróbować?Nie wiem czy kupie ją ponownie ponieważ lubie eksperymentować z kosmetykami i szukać.:) Używam tego produktu od:jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań:1