Ziaja Masło Kakaowe, Krem 'Lekka formuła'

• 9 grudnia 2020 o 0:06
    dobry ale..
    krem ma bardzo przyjemny zapach oraz konsystencje. dobrze nawilża, odżywia, regeneruje. skóra jest miła w dotyku jednak po dłuższym używaniu powoduję jej przetłuszczanie więc po kilku dniach używania tego kremu stosuje jakiś inny np. oliwkowy
    Zalety:
    • działanie
    • nie uczula
    Wady:
    • może powodować przetłuszczanie cery
  • 6 grudnia 2020 o 15:56
    Dobry
    Krem zamknięty w słoiczku. Wygodnie się go używa, bo widać ile jeszcze produktu pozostało. Zapach ładny, czekoladowy, ale delikatny. Utrzymuje się jakiś czas na buzi. Dzięki lekkiej formule szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na twarzy. Nadaje się do cery suchej, nawilża ją i sprawia, że skóra jest miła w dotyku.
  • 12 października 2020 o 13:46
    Zapycha
    Używa od:próbka
    Z serii masło kakaowe przetestowałam już chyba wszystkie lub prawie wszystkie produkty, ponieważ sprawdził mi się balsam do ciała. Jednak ten produkt to dla mnie wielkie rozczarowanie. Aplikacja była przyjemna, a krem miał ładny zapach. Podobała mi się formuła bo faktycznie jest lekka, ale krem wydaje się mimo wszystko tłusty na skórze jakiś czas po nałożeniu. Na następny dzień na mojej skórze pojawiły się okropne wypryski, krem po prostu mnie zapchał. Krem oddałam mamie, bo mi się nie sprawdził
    • nie uczula
    Wady:
    • zapycha
    • po jakimś czasie krem wydaje się tłusty na skórze
    • skład
  • 21 września 2020 o 9:46
    Zapychacz
    Krem ma okropny zapach, szybko się wchłania i niestety w moim przypadku zapycha. Ładnie wyrównuje koloryt skóry, nawilża na długo ale po 3-4 dniach twarz jest wysypana, próbowałam podejść do niego kilkanaście razy, zawsze z tym samym efektem. Skład nieciekawy, ale czego się spodziewać za taką cenę, opakowanie tanie, plastikowe. Nie polecam.
    Wady:
    • Zapycha
    • Skład
  • 7 maja 2020 o 8:41
    Fajny lekki krem
    Używałam go w okresie letnim, kiedy to staram się nie malować. Krem idealnie wyglądał na mojej twarzy, można powiedzieć jak podkład. Pięknie pachnie, fajnie nawilża twarz i daje lekko brązowy kolor. Jedyne co na minus to, z jednej strony krem ma konsystencję ok, jak inne kremy z Ziaji, ale smarowanie go na twarzy było trochę denerwujące. Nie wiem jak to wytłumaczyć ale ręka mi się ślizgała po twarzy? W każdym razie jak już zmęczyłam nakładanie to efekt był świetny. Będę go używać na 100% w każde wakacje
    Zalety:
    • zapach, nawilżenie, brązowi skórę
    Wady:
    • smarowanie go na twarzy