Rimmel Hydrasense, Podkład

pyzzza
    7 września 2010 o 0:45
    Fajny :)
    Kupiłam go, kiedy potrzebowałam lekkiego nawilżającego podkładu i taki właśnie jest. Ładnie nawilża, nie widać go na buzi, świetnie się rozprowadza i jest bardzo wydajny. Przykryty pudrem wytrzymuje do 10 godzin i nie brudzi ubrań. Kryje bardzo lekko. Idealny na lato, można go nałożyć w minutę i dokładać w ciągu dnia nawet przy kiepskim świetle albo przy malutkim lusterku bo nie da się nim zrobić apety. Dla osób z tłustą buzią pasuje jako krem tonujący. Jeśli będę mogła kiedyś użyć tak lekkiego podkładu na pewno będzie to Hydrasense. Używam tego produktu od: używałam ok 1-2 mies. Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 11 września 2007 o 14:16
    nie dla mnie
    Dla mnie porażka! Mam wrażenie że moja cera pod tym podkładem nie oddycha! Wrażenie maski to mało powiedziane. Po nałożeniu palcami zostawały smugi, które nawet gąbka lateksowa nie wyrównała. Dopiero po demakijażu czułam, że moja cera oddycha. Używam tego produktu od:1 roku Ilość zużytych opakowań: kilka aplikacji
    pris
    14 maja 2007 o 16:53
    Świetny!
    Recencje poniżej najwidoczniej pisały osoby, które kupiły podkład w ciemno, nie dobierajac do swojego typu cery. Mam bardzo suchą skórę, atopową, wrażliwą i z alergią na praktycznie wszystko :/ Próbowałam bardzo wielu podkładów, również z wyższych półek i... tylko Hydrasense. Kupiony na chybił-trafił po raz pierwszy 4 lata temu i od razu strzał w dziesiątkę. Nie rozstaję się z tą linią do dzisiaj (choć zniknął z półek w sklepach wciąż można go kupić w internecie). Ma bardzo lekką, nawilżającą konsystencję, nie tworzy maski, tylko lekki film wyrównujący koloryt. Nie mam problemów z trądzikiem, ani pryszczami, dlatego nie potrzebuję zbyt wiele pokrywać fluidem-maską... Za to BARDZO łuszczy mi się skóra, mimo peelingów i dobrych kremów, tak jest i już - każdy inny podkład bardzo podkreśla tą wadę mojej cery. Hydrasense przeciwnie, nawilża i wytwarza przyjemną w dotyku, napiętą i gładką skórę. Dla mnie IDEAŁ i jeden z niewielu kosmetyków bez których ciężko sobie poradzić. Szkoda, że sklepy już go nie sprowadzają (może wycofują powoli z produkcji??), ale szukam i sprowadzam sobie jeśli trzeba. Dla dziewczyn o suchej skórze - zbawienie! Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: 16-20
    Malaja
    8 maja 2007 o 12:19
    może być
    Szczerze pisząc trochę mnie rozczarował,nie jest zły,ale tez nie powalił mnie na kolana. Dobrze się rozprowadza,nawilża nawet też dobrze,ale ostateczny efekt po nałożeniu tego podkładu dla mnie nie jest wystarczający by go ponownie kupić. Używam tego produktu od:4 miesięcy Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
    acerola
    11 marca 2007 o 9:27
    przyjazny :)
    Mam odcień 103 - soft beige. Bardzo lubie ten podkład. Za kilka rzeczy: - nie wysusza dodatkowo mojej suchej skóry (w przeciwieńtwie do innych podkładów, nawet tych oznaczanych jako "dla kazdej cery) - bardzo delikatnie kryje, właściwie to raczej wyrównuje koloryt cery, nadając jej "alabastrowość" (niewielkie krycie może być jednak wadą dla osób, którym zdarzają się skórne "niespodzianki") - jest lekki, ale bardzo trwały - idealnie dopasowuje sie do koloru skóry. Wadą jest dla mnie stosunkowo niska wydajność- używam go od ponad pół roku i powoli kończę opakowanie... Poza tym - zaczyna być trudno dostępny... Używam tego produktu od: ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego