BaByliss Prostownica tytanowo - ceramiczna PRO 2091E Titanium Ti Ionic

BaByliss 2091E

infante
    8 grudnia 2014 o 14:35
    perfekcyjna
    Właśnie zakończyła swój żywot, po dlugoletniej (6) służbie. Równie długo mogłabym rozwodzić się nad jej zaletami. Jest tak jak napisałam w tytule perfekcyjna. Włosy po jej użyciu są idealnie gładkie i co wazne taki efekt utrzymuje się dlugo, do kolejnego mycia. Wszystkie osoby, które miały okazję ją u mnie testować były niezmiernie zadowolone, jednak na codzień zadowalała mnie ;) Dodam, że mam wlosy kręcone, poddatne na puszenie Używam tego produktu od: 2008 Ilość zużytych opakowań: jedna
    naatii
    5 sierpnia 2010 o 22:08
    Chyba nie ma lepszej :)
    Długo szukałam odpowiedniej dla mnie prostownicy. Niestety (oj tak) moje włosy są bardzo grube i przede wszystkim gęste, dlatego też żadna z moich wcześniejszych prostownic nie radziła sobie z nimi perfekcyjnie. Miałam już Vidal Sassoon i Braun SatinLiner - ta z kolei ma mnóstwo pozytywnych opinii na wizażu i owszem jest dobra, ale na moje włosy to jednak za mało :) Babyliss PRO zauważyłam u mojej fryzjerki, u której wystarczyło tylko jedno pociągnięcie, góra dwa i włosy były idealnie proste. Po pewnym czasie kupiłam na allegro spray do prostowania z Babyliss (również polecam) no i zdecydowałam się kupić tą prostownice. Droga, ale naprawde warto!!! Potrafi wyprostować nawet najbardziej niesforne włosy, sprawia, że są niesamowicie wygładzone, sypkie, błyszczące i takie "ciężkie" przez co fryzura następnego dnia jest tak samo idealna :) Moje włosy prostuję przy temperaturze 230 stopni i zajmuje mi to niewiele czasu ;) Nie wiem, czy niszczy włosy bo mam ją krótko, ale myślę że nie powinna - w końcu to profesjonalna fryzjerska prostownica renomowanej firmy :) Szczerze polecam, ponieważ męczyłam się z włosami od zawsze :D Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:-
  • 14 września 2009 o 18:32
    Polecam
    Nie mam porównania, bo to moja pierwsza prostownica. Choć używałam kilka razy prostownicy przyjaciółki :) A więc, prostownica dobrze leży w dłoni, jest dość ciężka (a przyjaciółki lekka), ja się już przyzwyczaiłam, ułatwia to moim zdaniem prostowanie. Raczej nie szarpie włosów, ma gładkie płytki, odporne, narazie nic im się nie stało, myślę że są bardzo solidne. Raz mi spadła :( ale nic się nie stało oprócz kilku zarysowań małych, ale to już moja wina. Aha, jest bardzo ładna, brązowa z takimi brązowo-srebrnymi płytkami. Teraz działanie :) Mam kręcone lub falowane, grube włosy a nie muszę prostować ich na najwyższej temperaturze, 170 lub 190 stopni wystarcza. Włosy po użyciu są przyjemnie ciepłe, proste i naprawdę wygładzone (uważam że to duży plus). Nie niszczy nadmiernie włosów, myślę że nawet mniej niż inne prostownice. Aczkolwiek polecam używanie preparatów do stylizacji na gorąco. Nie kupię jej ponownie, bo myślę że będzie mi kilka lat służyć. Ale nie chcę psuć statystyk prostownicy, więc zaznaczyłam tak ;) Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 prostownica
  • 5 grudnia 2008 o 6:31
    cudowna
    To moja 3 prostownica. Przedtem mialam z philipsa. Niestety po jakims czasie z ceramicznych plytek nie zostalo nic ;/ a na dodatek zaczeła sama sie wylączac. Ta prostownica jest po prostu świetna. Prostuje na najnizszej temperaturze a wloski są cudownie proste. Jednak co firma to firma ;D Używam tego produktu od:kilku dni Ilość zużytych opakowań: