Too Faced Sweetie Pie, Bronzer Puder brązujący

osialis
    12 maja 2020 o 13:42
    Mój ulubieniec w dziennym makijażu
    Zaintrygowana ślicznym opakowaniem i słodkim (lekko sztucznym , ale mimo wszytsko przyjemnym) zapachem sprawiłam sobie ten produkt na swoje zeszłoroczne urodziny. Na początku nie byłam pewna jak go używać, czy jako brązera, czy może jako różu, ale produkt zdecydowanie spełnia obie funkcje. Przez to używam go do codziennego makijażu - jest wielofunkcyjny i na dodatek bardzo ładnie się rozciera, nie pozostawiając żadnych plam. Można uzyskać nim efekt lekko opalonej skóry, jakby muśniętej słońcem, co dla mnie jako wiecznego bladziocha jest pożądanym efektem. Produkt wygląda na policzkach bardzo naturalnie i dziewczęco. Mimo, że używam go już prawie rok, przy wykonywaniu dosłownie każdego makijażu, produkt nadal nie sięgnął denka, co śiwdczy o jego cudownej wydajności.
    • świetliste wykończenie
    • pozostawia skórę z naturalnym rumieńcem
    • łatwo się rozciera
    • jest wydajny
    Wady:
  • 13 maja 2019 o 15:26
    Udana seria
    Seria brzoskwinkowa naprawdę udała się marce Too Faced. Mam kilka produktów i bodajże wszystkie zasługłują na miano hiciorów. Ten produkt to taki różo brązer. Bardzo wygodny produkt do szbkiego makijażu. Zamiast 3 produktów mamy 1. Produkt składa się z 4 kolorów i zastępuje brązer, róż i rozświetlacz. Ma lekko rozświetlające wykończenie, bardzo dyskretne. Kolory poz mieszaniu dają bardzo naturalny efekt zdrowej skóry. Cudo. Blendowanie to łatwizna, żadnych smug, plam. Wszystko rozciera się jak masełko. 2 sekundy i mikijaż twarzy gotowy. Uwielbiam takie produkty. Cała otoczka produktu sprawia, że po prostu chce się go używać. Wygodne opakowanie z lusterkiem, świetnej jakości, delikatny, niemęczący aromat. Dla mnie bomba.
    Adxvla
    3 kwietnia 2019 o 18:56
    Mistrz.
    Wart każdej złotówki. Uwielbiam rozświetlajace bronzery, wszelkie wcześniejsze ścieraly się w plamy, miały zly kolor, ten jest idealny, długo się nad nim zastanawiałam, ale nie zaluje, uwielbiam go. Mam dość jasna karnacje i wygląda obladnie na opalona buzię, pięknie ocieplona.
    Zalety:
    • Zapach, łatwość nakładania, blenduje się jak złoto, opakowanie, ilość produktu, jakość, kolor, i to jak wygląda na buzi, mistrz!
    Ulaa23
    30 marca 2019 o 12:23
    Bardzo lubie
    Produkt zamknięty jest w bardzo ładnym opakowaniu z lusterkiem w środku, które tez jest dobrej jakosci. Zapach długo się utrzymuje i jest bardzo przyjemny jednak nie porównałabym go do typowej brzoskwini ;) cena jest dość wysoka ale można go kupić z rabatem 20%. Używam go jako różu ponieważ jako typowy bronzer jest dla mnie za jasny ale w tym wydaniu bardzo ładnie orzeźwia buzie i nadaje takiego dziewczęcego looku. Używam go tez kiedy nakładam szybki i niezobowiązujący make up na całe policzki kiedy nie używam bronzera dla delikatnego efektu. Bardzo lubie ten produkt
    Agaxxa
    19 lutego 2019 o 21:29
    Mój wybawca
    Po wycofaniu mojego ulubionego bronzera snow bunny również od Too Faced byłam zmuszona poszukać nowego ulubieńca. Na całe szczęście się udało! Ten bronzer to również bronzer i róż w jednym! Lecz jest bardziej intensywny w porównaniu do snow bunny
    Zalety:
    • nadaje zdrowy blask skórze
    • dla mnie to bronzer i róż w jednym
    • można budować krycie
    • nie robi plam
    • nadaje się również jako cień do powiek
    Wady: