L'Oreal Paris Sublime Bronze Automatic (Mikromgiełka samoopalająca do twarzy)

• 2 września 2013 o 15:40
    Spełnia swoje zadanie
    Kosmetyk kupiony co prawda przez moją mamę , która ma o niebo ciemniejszą karnację niż ja, ja mam cerę bardzo jasną... Któregoś dnia sięgnęłam po niego z ciekawości, bo raczej stronię od opalenizny, ale musze powiedzieć,że mile mnie zaskoczył efekt. Za sprawą sprayu rozprowadza się łatwo, bez efektu smug i równomiernie. Nie brudzimy przy tym rąk. Faktycznie, efekt opalenizny nie jest tandetny, choć widać ją dopiero później. Generalnie kosmetyk ten jest naprawdę godny polecenia dla pań które potrzebuja wyszykować sie na wielkkie wyjscia, szybko zyskac ładny odcień na buzi i miłośniczkom podkreślania naturalnej opalenizny Używam tego produktu od: sporadycznie Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno
  • 20 stycznia 2012 o 8:53
    Hit Kosmetyczny Życia :)
    Zdecydowany hit wszechczasów! prawidłowo użyta sprawdza się rewelacyjnie, delikatna opalenizna, żadnych smug! Nie należy nakładać za dużo za pierwszym razem i uwaga: efekt nie jest widoczny od razu, co jest mylące. Gorąco polecam.
  • 11 listopada 2011 o 15:25
    Super!
    Świetny kolor, delikatna naturalna opalenizna, mgiełka jest super rozwiązaniem ponieważ nie tworzy zacieków. Najlepszy samoopalacz jaki miałam. Pół gwiazdki odjęłam ponieważ jest bardzo mało wydajny, mała pojemność w stosunku do wysokiej ceny. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 małe opakowanie
  • 25 maja 2011 o 14:51
    Wilkie tak!
    Jak dla mnie najlepszy samoopalacz jaki miałam,super się rozpyla lekką mgiełką ,szybko wchłania,delikatna opalenizna .Szybko się wchłania .Jest wart polecenia. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 28 grudnia 2010 o 21:50
    ZDECYDOWANIE NIE !
    Kupiłam go,bo ten w sprayu któego zawsze używam nie był nigdzie dostępny. Samoopalacza używam do twarzy mniej więcej raz w tygodniu, bo po różnych zabiegach kwasami twarz się rozjaśniona i zimą nabiera chłodnego odcieniu którego nie lubię, okazyjnie opalam też dekolt ; przetestowalam już wiele samoopalaczy od Shiseido po Ziaję NATOMIAST TEN SAMOOPALACZ JEST DLA MNIE POMYŁKĄ : -OKROPNY smród po kilku godzinach od nałożenia . Jest nie do ziesienia. Po aplikacji na twarz i dekolt wieczorem, obudziłam się w nocy z gryzącym gardło zapachem - kolor pozostawia wiele do życzenia :niestety, ale pomarańczka ( NAPEWNO nie dla jasnych karnacji) staralam się nałożyć jak najmniej a i tak rano budzilam się z pomarańczą ktorą próbowalam szybko chociaż w pewnym stopniu zmyć maseczką z kwasami AHA - wysusza skórę ( co jest jednak minusem wszytskich samoopalaczy w spray-u bo zawierają alkohol) + jako samoopalacz w spray-u jest najlepszą i najszybszą formą aplikacji ; nie zostawia smug