Carroten Olejek do opalania do skóry normalnej SPF 2, 4, 6

Moringa
    7 czerwca 2011 o 16:30
    Wspanialy lekki i nie klejący
    Uwielbiam Ten spray :) Plusy -bardzo szybko sie wchlania - na prawde jest to suchy olejek skóra sie nie klei -dobrze nawilza -fajny zapach - pieknie opallam sie po nim na brazowo mimo iz mam jasna karenacje -poręczny dozownik (nie zacina sie ani nie brudzi) -wydajny (jedno opakowannie starcza mi okolo na jeden sezon) Minusy -trudno dostepny w zeszlym roku kupilam dwa opakowania w realu ale od tamtej pory nigdzie go nie widzialam Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 3 cale
  • 7 czerwca 2011 o 16:19
    lepsze jest mleczko kokosowe z tej serii
    myslalam ze jako pomaranczowy olej bedzie super opalal- mylilam sie i tylko tlusci, farbuje- stroj pomaranczowy nie warto inwestowac w niego nie rozumie skad wasze skojażenia że betakaroten powoduje szybsze opalanie? nic bardziej mylnego- raczej bedziesz pomaranczowa niz brazowa bo to marchewa Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Violxxx
    16 lipca 2009 o 17:44
    KWC!!!
    Pierwszy raz zakupiłam go w Grecji, 3 lata temu. Poleciła mi go sprzedawczyni, wybrałam faktor 6. Przyciągnęło mnie do niego również opakowanie... rzadko spotkać balsamy do ciała, czy tez olejki w szklanych buteleczkach! Miesiąc czasu opalałam się na greckiej plaży używając Balsamu do opalania z Avonu (SPF 20), kolejne 2 miesiące stosowałam właśnie ten olejek 125ml. Starczył mi na resztę pobytu przy codziennej kąpieli słonecznej, bardzo wydajny. Lubiłam dużo go nakładać na ciało, skóra aż się świeciła, pięknie odbijała promienie przy mocnej opaleniźnie. Nie zauważyłam brudzenia na ubraniach, po opalaniu prysznic obowiązkowy wiec.. 2 miesiące dzielnie mi towarzyszył na greckiej plaży, brak poparzeń, uzyskałam piękną czekoladową opaleniznę, po powrocie do PL jeszcze bardzo długo utrzymywała się na ciele. Teraz planuje również wyjazd. Szukałam tego olejku w drogeriach BRAK, Rossmann BRAK. Znalazłam go w Realu. Co mnie zdziwiło, wraz z olejkiem SPF 4 125ml, drugi był gratis 50ml w szklanym flakoniku. CENA 10.99pln!! za komplet 125ml+50ml Jestem tym bardziej zadowolona bo to ten sam produkt grecki (z kodu 5 20), sprowadzony z Grecji do PL, jedynie dystrybutor PL. 100% zadowolenia, miałam ciemno brązową opaleniznę bez poparzeń (42 C w cieniu). Serdecznie polecam, Gwarantuję zadowolenie. Używam tego produktu od: 2 miesiące używałam Ilość zużytych opakowań: 1, kolejne 2 czekają na zużycie
    mona1
    7 sierpnia 2008 o 10:44
    Pomorańczowy czarodziej!!!
    Cudowny kosmetyk do opalania!!! Żaden "przyśpieszacz" nie jest w stanie konkurować z tym olejkiem. Kopiłam podwójne opakowanie faktor 2 i 6 za ok.36zł. Intrygował mnie ten kosmetyk odkąd zobaczyłam go na półce w Rossmanie. Nie znalazłam żadnych recenzji na wizażu więc postanowiliśmy zaryzykować. Ostatnio siedziałam troszkę na słoneczku więc postanowiłam wyprobować mój nowy nabytek. Dzieki temu kosmetykowi moja skóra Fajnie sie zbrązowiła. Naprawdę jestem bardzo zadowolona z rezultatów. Dodam jeszcze ze mam skórę, która łatwo sie opala, NIE skłonną do podrażnień słonecznych. Polecam każdemu kto marzy o pięknej, brązowej opaleniźnie. A i jeszcze jedno - ma fają konsystencję, zaraz po posmarowaniu staje się niewyczuwalny na skórze, idealnie się wchłania. Używam tego produktu od:1miesiąc Ilość zużytych opakowań:1
    0306
    21 lipca 2008 o 19:40
    pomarańczowa mgła
    Ten olejek do opalania kupiłam głównie dzięki zawartości karotenu, miałam wersję z faktorem 4. Używałam podczas ekspozycji słonecznej na już opaloną skórę w ubiegłym roku, resztkę zużyłam w tym roku jako oliwkę po kąpieli. Wodoodporności preparatu wolałam nie testować dokonując częstej reaplikacji. Poparzeniom słonecznym nie uległam, opalenizna faktycznie była trwalsza o ładnym złotym kolorze. Mimo zawartości wielu olejów roślinnych nie nawilżał skóry, ale też mimo iż preparat ma postać olejku nie tłuścił jakoś specjalnie, co często zdarza się analogicznym preparatom. Wchłaniał się prawie całkowicie, tuż po aplikacji nadawał lekko pomarańczowy odcień skórze, co powodowało brudzenie ubrań (stroju kąpielowego) oraz smugi przy niezbyt dokładnym roztarciu, jednak dobrze rozsmarowany ładnie podkreślał kolor opalenizny. Fantastyczny, drobny rozpylacz, ale też obrzydliwy chemiczny zapach. Używam tego produktu od: lipiec 2007 Ilość zużytych opakowań: jedno