Clarena Collagen & Microcollagen Line, Collagen Active Cream Aktywny krem kolagenowy

• 9 listopada 2016 o 19:57
    Rewelacja
    Krem wspaniale wygładza skórę i napina. Zmniejsza widoczność porów, cera po jego użyciu jest nawilżona i rozświetlona. Nie łuszczy się. Mam cerę mieszaną i bardzo ważne jest dla mnie to,że krem nie zatyka porów i nie powoduje powstawania zaskórników. Jestem nim zachwycona, ponieważ od lat szukam dobrego kremu na noc i wreszcie jest!:) Krem jest idealny na pierwsze zmarszczki.
    PuErh
    1 lipca 2013 o 10:55
    Fajny.
    Krem bardzo wydajny - wystarczy niewielka ilość na całą twarz. Zapach nie jest drażniący, krem się nie wałkuje. Po użyciu skóra nie świeci się jakoś skrajnie, jest dobre nawilżona. Jak najbardziej polecam. Używam tego produktu od: trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 12 grudnia 2012 o 17:17
    u mnie się nie sprawdził
    Na początku używałam go na noc i było ok: szybko sie wchłaniał, odzywiał skórę. Niestety na dzień się nie nadaje, jest za lekki. Już po 3 godzinach czułam, że skóra jest wysuszona, a pod koniec dnia zaczęla się delikatnie łuszczyć- dlatego mino obietnicy producenta rekomendującego kremik dla osób ze skórą "przesuszoną, wymagającą intensywnej stymulacji" na dzień zdecydowanie odradzam, na noc warto spróbować. plusy -silikonowa konsystencja- lekka i łatwa w aplikacji -ładne opakowanie -wydajny- wystarczy niewielka ilość na całą twarz -wchłanie się prawie do matu ale pozostawia bardzo delikatny film na skórze, nie świeci się ani nie lepi, wręcz powiedziałabym że lekko matuje -naprawdę ładny delikatny zapach minusy: -cena -brak spf -dostępność-internet lub kosmetyczka -za mało nawilża, trzeba powtarzać aplikacje -parafina, paraben i silikony wysoko w składzie ** INCI: patrz-foto Używam tego produktu od: już nie Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 10 lutego 2011 o 21:27
    Zawartość magicznej szuflady :) c.d Dobry na lato
    (zostało jeszcze kilka próbek) Na wstępie zaznaczę iż oceniam produkt pełnowartościowy aleee w próbkach a z doświadczenia wiem, iż pod taką postacią" zawartość" niejednokrotnie przewyższa ten wciśnięty w 30 czy tam 50 ml słoiczek/tubkę. Przyznaje się też bez bicia , że jeżeli takowy kosmetyk można zakupić w takiej postaci , zakupuje i głęboko jestem przekonana iż jest on w tej formie o wiele wiele lepszy od wciśniętego w stałe opakowanie. Zamawiam kosmetyki Clarena od 1 sprzedawcy który sowicie wynagradza mnie wszelkimi próbkami (jak ja je kochać oj) i w ten oto sposób nazbierało mi się 50 ml , zużyłam je tego lata gdyż doszłam do wniosku że obecny krem był zbyt ciężki a lato gorąffce . Konsystencja lekka od razu się wchłaniał ,do matu, cera była po nim gładka, aksamitna , faktycznie że spłycał zmarszczki mimiczne , długo utrzymywał lifting ja dodatkowo używałam kwasu hialuronowego z peptydami z B.U ale osobiście wątpię aby miał wpływ na krem bo jest do d**y , ale że szkoda było mi go wyrzucić postanowiłam te 2 produkty połączyć ze sobą . Krem nie zapychał, nie powodował u mnie przetłuszczeń w strefie T . Wydajny mi starczył na 1,5 mc . Niedrogi wiem że można dostać na allegro 200ml za bodajże 80 zł . Pewna tego nie jestem ale wydaje mi się że na zimę będzie zbyt lekki, aczkolwiek mogę się mylić. Ogólnie polecam kremik do wypróbowania . Czy go kupię ? nie wiem liczę że do następnego lata zaś mi sie próbki uzbierają :PP Używam tego produktu od: tego lata Ilość zużytych opakowań: 50ml
  • 3 sierpnia 2008 o 17:37
    Bardzo dobry!
    Bardzo dobry krem nawilżający i odżywczy. Miła, śmietankowa konsystencja, lekki i przyjemny w aplikacji. Wydajny, ciekawy zapach. Bardzo ładnie nawilża, skóra przestaje ciągnąć, nic się nie łuszczy, giną suche skórki, makijaż staje się perfekcyjny. Poranna aplikacja daje efekt na cały dzień, nie ma uczucia wyschniętej buzi, nawet przy wietrze czy na słońcu. Dobrze się wchłania, nie błyszczy się, nie zostawia tłustej powłoki, nie lepi się. Na pewno jeszcze do niego wrócę. Super kremik! Używam tego produktu od: paru tygodni Ilość zużytych opakowań: 50ml, będzie więcej :)