Ziaja Nagietek, Krem półtłusty nieperfumowany (stara wersja)

Stara wersja produktu

• 7 listopada 2020 o 1:02
    Nie do twarzy z tym kremem
    Ten krem jest trudny w stosowaniu. Prawie się nie wchłania, przy rozprowadzaniu sprawia wrażenie braku chęci współpracy. To nawet ciężko opisać. Pozostawia na twarzy takie lekko tłuste, nieprzyjemne coś, co ciężko nazwać nawet mazią czy jakimś olejem. Mimo to skóra nie jest nawilżona, a raczej zapchana, a buzia sprawia wrażenie niezadbanej. Nie nadaje się pod makijaż. Wielokrotnie dawałam temu kremowi szansę, ale za każdym razem był zawód. Zniechęcona zaczęłam go używać jako krem do nóg i stóp, a co zostało to próbowałam rozsmarować na dłoniach. Jak się skończył to odetchnęłam z ulgą. Nie kupiłabym ponownie nawet gdyby był za złotówkę.
    Wady:
    • Nie nadaje się pod makijaż
    • Nie nawilża
    • Nie odżywia skóry
    • Pozostawia coś dziwnego na twarzy
    • Źle się go rozprowadza
    • Niewarty nawet 4 złotych
  • 3 kwietnia 2020 o 19:54
    Uwielbiam
    Mój mały hit. Moja cera go uwielbia. Jego konsystencja to ideał. Bardzo miły zapach i skuteczne nawilżenie. Używam go gdy pogoda jest w miarę łagodna. Na pewno jeszcze go kupie.
    Zalety:
    • nawilżenie
    alina68
    12 lutego 2020 o 7:43
    ciężko się wchłania
    Ogólnie kupiłam go, ponieważ zaskoczył mnie krem z Ziaji Bio Aloes. Trochę się zawiodłam że nie jest tak fajny jak poprzedni przeze mnie kupiony ale nie ma się co dziwić, skoro jest półtłusty. Ma gęstszą konsystencję co niektórym może przeszkadzać. Używam go szczególnie zimą, gdy moja skóra jest naprawdę sucha, ponieważ wtedy ten krem sprawdza się idealnie. Co prawda zawsze muszę myć po nim twarz kilka razy żeby nie wyglądała na przetłuszczoną, ale takie są uroki takich kremów. Polecam wszystkim, którzy mają problem z bardzo suchą skórą w okresie zimowym.
    Zalety:
    • Fajne opakowanie
    • Niska cena
    • Delikatny zapach
    • Dobrze nawilża
    Wady:
    • Osobiście nie uważam tego za wadę, ale niektórym może przeszkadzać gęstsza konsystencja kremu jak i to, że nie wchłania się tak dobrze.
  • 9 grudnia 2019 o 20:49
    Tłusty zapychacz
    plusy: + nawilża minusy: - nieprzyjemny zapach - trudno się rozprowadza - zapycha pory, powodując krostki - zostawia tłustą warstwę inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: + bardzo niska cena + szeroka dostępność - niewydajny
  • 5 września 2019 o 22:07
    W porządku
    Krem nagietkowy przypał mi do gustu. ładnie pachnie chociaż bardzo delikatnie. Konsystencja jest lekka a skóra się nie lepi i nie świeci . Działa kojąco na podrażnioną skórę a przy jego regularnym stosowaniu czuć nawilżenie twarzy oraz wyrównany jest koloryt skóry.