Avon Ideal Shade, Natural Liquid Foundation SPF 10 (Podkład w płynie `Idealny kolor`)

Je2bnik
    9 listopada 2013 o 1:24
    Słaby niestety
    Nie spodobał mi się zbytnio ten podkład,bardzo źle go wspominam.Jeśli chodzi o same opakowanie,bardzo niewygodnie się go użytkowało,wylanie odpowiedniej ilości na rękę graniczy z cudem.Sam podkład bardzo tłusty w konsystencji,niezbyt kryjący,twarz okropnie się po nim świeciła.Skóra wyglądała na przetłuszczoną,jak po calym dniu,już podczas aplikacji podkładu:( Do tego po jakimś czasie noszenia utleniał się tworząc okropną odcinającą się od szyi maskę.Po kilku miesiącach użytkowania rozwarstwił się i byłam zmuszona go wyrzucić,wyglądał na zepsuty.Nie kupiłabym go ponownie. Używam tego produktu od: mialam kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: mialam jeden
    milajla
    2 sierpnia 2012 o 10:52
    Płaczę, że już go wycofali.
    Mój must have, którego już o zgrozo nie produkują! :( Mam zachomikowane jeszcze dwie buteleczki, a potem będzie rozpaczliwe szukanie godnego zastępcy, które do tej pory w ogóle nie wychodziło. To dla mnie podkład idealny - dobrze się rozprowadza, twarz aksamitna, ujednolicona, koloryt wyrównany, tam, gdzie trzeba coś większego ukryć po prostu nakładamy troszkę więcej produktu i już. Na koniec puder i mamy świetny, naturalny makijaż i nikt nie widzi niedoskonałości naszej cery. Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: 15
  • 19 kwietnia 2012 o 15:12
    Niezły
    Gdybym nie trafiła na inne kosmetyki to ten prawdopodobnie byłby moim KWC. Na początku bardzo mi pasował. Miałam go około roku a w buteleczce została połowa podkładu. Po jakimś czasie ściemniał i się rozwarstwił. Przez ten rok stosowania bardzo mi się podobał. Wybrałam odpowiedni odcień akurat po lecie, potem był za ciemny, przez co czekał na kolejne lato aż się oważył. Zalety: + ładnie wygładza buzie + dopasowuje się do cery +delikatne krycie +niedrogi, w promocji 30 zł, co przy jego wydajności jest korzystne Minusy: -buteleczka bez dozownika -czasem podkreślał suche skórki - mało matujący Używam tego produktu od: 3 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1 buteleczka (1/5 musiałam wyzucić)
  • 31 lipca 2011 o 16:04
    Aksamit na skórze
    :)skóra jest gładka jak aksamit :)nie zapycha :)ładnie się stapia :(nie ma żadnego atomizera- trzeba wylewać na rękę z dużej dziury fluid! :)zakrywa rozszerzone pory :)wygładza :)ujednolica koloryt
  • 7 lipca 2011 o 17:38
    Lekki, dobrze się rozprowadza, ale za tłusty
    Całośc przedstawia sie elegancko i szykownie, ale, niestety, brak pompki lub innego dozownika jest wysoce niepraktyczna. Jeśli chodzi o mnie, to nie nadaje sie on na powieki (zwykle nakładam tam podkład, gdyz uważam, że sprawdza się lepiej niz baza pod cienie). Po zaaplikowaniu go na powieki, w połowie dnia cienie zbieraja się w załamaniu, co daje paskudny efekt. Plusy: - lekki - łatwo sie rozprowadza -ładnie stapia się z odcieniem cery Minusy: - nie kryje zbyt dobrze - jest zbyt tłusty - nie dla cery mieszanej/tłustej Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jestem w połowie :)