Perfecta Extra Slim, Serum - koncentrat do szybkiego wyszczuplania brzucha, bioder, pośladków i ud (stara wersja)

• 1 stycznia 2012 o 13:41
    Hmm..
    Mrowienie mnie strasznie denerwuje. Smaruje tylko brzuch, nie daje rady wysmarowac sie cała. Jak mam dużo czasu, to smauję się partiami (np. brzuch, jak się wchłodnie i przestanie ziębić, to uda...). Co jest głupie :D Ale cierpię, cierpię, bo...działa. Nie znaczy to, ze nagle noszę mniejszy rozmiar! :) Chodzi o to, że skóra jest wygładzona, miła w dotyku, jędrniejsza (o wiele). po tygodniu już widac efekry. Rozstepy sa spłycone. Używam tego produktu od: ok miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 2 września 2010 o 21:34
    efekt placebo
    Kupiłam ten krem z czystej ciekawosci. Niestety nie mogłam stosować regularnie, gdyż efekt mrowienia był tak silny że nie dało się wytrzymać. Zmrażało mi uda pośladki biodra i brzuch tak ze nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Osobiście nie wierzę w żadne cuda wyszczuplające. Jedynie ruch, siłownia i dieta moze tu zdziałać cuda. Wiec skoro to efekt placebo to po co wydawać na to pieniądze? Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:pół
  • 11 sierpnia 2010 o 12:43
    nic szczególnego
    Jedyne co potwierdza się w tym, co pisze producent to efekt chłodzenia, poza tym serum nie wyróżnia się niczym szczególnym - nie ujędrnia, nie napina, a juz na pewno nie wyszczupla. Na pewno nie kupię tego produktu ponownie. Używam tego produktu od:2 m-cy Ilość zużytych opakowań:1
  • 11 marca 2010 o 14:34
    takie nic...
    Zacznę od tego że dwie gwiazdki daje za zapach i właśnie to uczucie mrowienia/ zlodowacenia które wielu osobom nie odpowiada - mnie sie podobało ;) niestety więcej plusów ten produkt nie ma. Jeżeli ktoś myśli że ten produkt w czymkolwiek pomoże to czeka go rozczarowanie. Kosmetyk nie robi ze skórą kompletnie nic. Nie mówię tu już nawet o jakimś redukowaniu tkanki tłuszczowej czy wyszczuplaniu, ale on nie robi kompletnie nic! nie ujędrnia, nie napina skóry, nie wygładza, no nic nic nic!! szczerze odradzam bo kupowanie produktu tylko ze względu na sam zapach bądź po prostu żeby sie czymś pomazać to strata pieniędzy. Używam tego produktu od:2 miesiące Ilość zużytych opakowań:1
    kiki_
    10 marca 2010 o 20:02
    Bardzxo dobry
    Uzywam tego produktu od ponad miesiąca i teraz kupilam drugą tubke. Obecnie jest juz w nowym opakowaniu (nowej szacie) i wystepuje jako Laser wyszczuplający. Powiem krótko za ta cene nie spodziewalam sie cudów a tu REWELACJA! Stosuje go tylko na brzuch gdyz uczucie zimna jest dla mnie zbyt silne. Ale naprawde dziala i moj brzuch stal sie płaski a wczesniej mialam zawsze mala faldke POLECAM!Używam tego produktu od: ponad miesiac Ilość zużytych opakowań: 2