Perfecta Oczyszczanie, Peeling drobnoziarnisty z minerałami morskimi i krzemionką

DAX PREFECTA OCzYSzCzANIE peeling drobnoziarnisty 60ml

ViTTa
    9 kwietnia 2016 o 14:48
    Genialny
    Produktu używam od kilku lat i szczerze, nie szukam zamiennika, bo bardzo przypadł mi do gustu. Świetnie oczyszcza cerę, nie powoduje podrażnień I uczulenia (cera tlusta). Świetnie sobie radzi i jest bardzo wydajny. Zawsze gości u mnie w kosmetyczne. Polecam.
    orif
    13 listopada 2015 o 18:14
    Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie....
    To BYŁ mój hit. Niestety producent wycofał ten peeling bo nigdzie go już nie mogę znaleźć :( Na szczęście mam jeszcze zachomikowaną jedną saszetkę.... Używałam go przez wiele lat. Pierwszy raz kilkanaście lat temu u siostry (jeszcze się nie interesowałam składem kosmetyków), byłam zachwycona efektem - piękna, rozjaśniona skóra, gładka, dobrze oczyszczona, bez tego okropnego uczucia ściągnięcia i suchych skórek. Od tej pory zawsze był w mojej łazience, jedna tubka się kończyła, szłam po drugą, szata graficzna się zmieniała ale działanie zawsze było takie samo - czysta, świeża skóra, bez podrażnień. Wygodna tuba z miękkiego plastiku, z której można wydobyć produkt do niemal ostatniej kropli. Peeling ma postać niebieskawego żelu z niewielkimi drobinkami, które świetnie oczyszczają i odświeżają skórę o morskim zapachu. Mam nadzieję, że Dax Cosmetics pójdzie po rozum do głowy i z powrotem zacznie go produkować... Używam tego produktu od: wielu lat Ilość zużytych opakowań: kilka tubek i saszetek
    ona060
    22 października 2015 o 16:32
    genialny
    ten peeling jest naprawdę genialny, skóra po nim jest oczyszczona i gładziutka aby osiągnąć pożadany efekt trzeba masować conajmniej półtorej minuty, kiedy robiłam to krócej efekt był średni ale po dłuższym peelingowaniu było rewelacyjnie szkoda że nie można już spotkać tego produktu, szukam go od jakiegoś czasu, a szkoda bo był najlepszy Używam tego produktu od: kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań: ponad 10
    mundaya
    30 czerwca 2015 o 17:03
    Ulubiony
    Nie podrażnia skóry (a mam bardzo suchą i wrażliwą), ma ładny apteczny zapach, super oczyszcza, skóra jest gładka i gotowa na przyjęcie maski czy kremu. Kupowałabym ponownie bez końca, szczególnie, że peeling jest (był?) dostępny w tubce, ale niestety od dłuższego czasu go nie widzę, więc chyba został wycofany, a szkoda... Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: wiele
    bella02
    14 kwietnia 2015 o 11:15
    Dobry
    Peeling dobrze wygladza skore twarzy, usuwa suche skorki i przy tym dzialaniu nie wysusza skory. Jedyną wadą jest zapach tego produktu.. Jakos nie przypadl mi do gustu. Oogolnie wszystko ok. Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego