Aldo Vandini Fruttini Sorbet, Lychee & Vanilla Body Spray Mgiełka do ciała 'Liczi i wanilia'

• 8 września 2013 o 15:10
    słodziutka
    Kupiłam w zestawie razem z płynem do kąpieli. Bardzo fajna mgiełka, zapach przywodzi mi na myśl miłe wspomnienia z czasu kiedy jej wtedy używałam. Wyraźnie czuć liczi, wanilię trochę mniej. Bardzo przyjemny zapach. Używam tego produktu od: używałam jakieś 2-3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 28 stycznia 2012 o 17:26
    bardzo fajna
    Używałam go w czasie wakacji więc głównie z nimi się kojarzy - typowo letni zapach. Plusy : * cena w porządku * ciekawy zapach * odświeżenie, orzeźwienie , jakkolwiek by to nazwać * ładne i wytrzymałe opakowanie * przy częstym używaniu starczył na całe wakacje * dość długo trzymał się na skórze Minusy: * trochę za mało czuć wanilię Używam tego produktu od: uzywałam przez 2 miesiace wakacji Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 5 sierpnia 2011 o 12:17
    Całkiem przyzwoita
    Kupilam kilka tygodni temu.Sprawdza się całkiem dobrze.Przede wszystkim nie podrażnia,nie uczula,co czasami mi się zdarza przy uzywaniu innych mgielek.Zapach przyjemny,czuc wyraźnie liczi,i delikatną słodką wanilie Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: mniejsza połowa
  • 10 lipca 2011 o 21:38
    egzotycznie
    Ciekawy zapach- podoba mi się, choć zaraz po psiknięciu zalatuje alkoholem. Najczęściej używam tej mgiełki latem, więc ten zapach kojarzy mi się z wakacjami. Wygodnie się używa. Ładne opakowanie. Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    aante_e
    11 grudnia 2009 o 18:53
    słodziak
    Kiedyś używałam mgiełki miętowo-grejpfrutowej Fruttini i byłam nią zachwycona, więc jak tylko w Naturze wypatrzyłam te psikadełka kupiłam dwa - liczi i ananasa. Liczi ma przyjemny zapach - intrygujący, bo nie do końca świeży, czuć w nim wanilię, przyjemnie otula, nie jest taką stricte odświeżającą mgiełkę. Pod względem zapachu ma przewagę nad ananasem, ale ten za to jest trwalszy. Bo niestety mogę wypsikać na siebie mnóstwo liczi, a po chwili i tak nic nie czuć, zapach nie utrzymuje się nawet na ubraniu. Pod koniec opakowania popsuła mi się pompka, więc myślę jakby tu wykorzystać resztę i wymyśliłam, że jak skończę ananasa to przełożę pompkę;) Opakowanie różowe, słodkie i zgrabne. Miły gadżet na poprawę humoru, w promocji można się skusić. Używam tego produktu od: lipca Ilość zużytych opakowań: kończę 1