Yves Rocher SPA Vegetal, SOS Fraîcheur Jambes Lourdes (Żel do ociężałych nóg)

lk3010
    22 lutego 2014 o 16:28
    niesamowita ulga dla zmęczonych nóg
    Żelu zaczęłam używać kilka dobrych lat temu i jestem mu niezmiennie wdzięczna za skuteczność. Zalety: 1. odczuwalne chłodzenie 2. zmniejszone obrzęki 3. świeży zapach, który lubi nawet mój mąż Wady: 1. mógłby bardziej nawilżać Ostatnio polubiła go także moja cierpiąca na żylaki mama. Najlepiej sprawuje się w nowym opakowaniu z pompką. Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: 10
  • 23 czerwca 2013 o 14:54
    Ukojenie na medal! Wieje chłodem.
    Mam żel już w nowym opakowaniu. Jest świetny! Nigdy w życiu nie miałam takiego cuda na nogach! Stosowałam sceptycznie nastawiona: - zapach kamforowo - miętowy - szybko się wchłania - bardzo wydajny - przyjemna konsystencja - chłodzi a nawet mrozi nogi! nie wiem jak to się dzieje, ale dostaję dreszczy w środku lata od tego żelu :) po całym dniu kiedy nogi są rzeczywiście ociężałe i ledwo idą jest to ulga nie do opisania, tak jakby ktoś ściągał z nóg taki wielki ciężar :) Polecam sceptykom! Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    Kyuuki
    13 marca 2013 o 13:51
    Średni
    Produkt ma dobrą, lekką konsystencję. Bardzo przyjemnie się go aplikuje. Jest niesamowicie wydajny, a w połączeniu z wielgachnym opakowaniem, starcza na lata. Buteleczka estetyczna. Niestety, ma bardzo wyraźny zapach, który mi nie odpowiada. Nie zauważyłam efektu kojenia zmęczonych nóg, jedynie przesadnego odświeżenia, od którego natychmiast robi się niesamowicie zimno. Należy bardzo uważać z ilością aplikowanego produktu, bo można uzyskać efekt wykąpania się ze zbyt dużą ilością olejku miętowego. Nie nawilża skóry i jest w dużej cenie. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 18 maja 2011 o 13:17
    nowa wersja opakowania
    Pierwszy raz sie spotykam na swojej skorze z produktem kosmetycznym o takich wlaciwosciach. Nie wiem, od czego zaczac ocene: wlasciwosci nawilzajacych, chlodzacych, lagodzacych czy aplikacji? Nawilza - przecietnie, ale jest ok Chlodzi - wspaniale, zdejmuje ciezar z lydek Lagodzi opuchlizne po calym dniu- pieknie Aplikacja - latwa, przyjemna. Opakowanie genialne, jak u wszystkich produktow YR po zmianie Przydatnosc- ok.. okresowo. codziennie nie ma poco stosowac. Dla mnie jest to takie wsparcie srodkow aptecznych, bo dodatkowo nawilza i mozna go uzyc jako balsamu Zapach - jak z cukierkow anyzkowo-eukaliptusowych zmieszanych z udrazniaczem do nosa ;) - w praktyce nie przeszkadza mi to strasznie Polecam. To dobry produkt. Ceny nie oceniam, bo dla mnie kosmetyki YR to polka bardzo ekonomiczna cenowo, natomiast daja mi one dobra jakosc za te pieniadze. Czy balsam kosztuje 10 czy 30 zlotych i tak go kupie. Używam tego produktu od: kilka aplikacji do masazu lydek Ilość zużytych opakowań: pierwsze w akcji
  • 6 marca 2011 o 17:18
    kojący
    Skutecznie odciąża nogi po całym dniu zabiegania...a także siedzenia :) Chłodny powiew lekkości na przepracowanych łydkach jest czymś nieporównywalnym, mi ułatwia nawet zasypianie ;)