Maybelline New York SuperStay Powergloss (Podwójny błyszczyk do ust)

• 12 marca 2013 o 14:25
    polecam!!
    ko0cham ten błyszczyk jedynym minusem jest cena i znika połysk dość szybko!! i tak kocham i polecam!! ps. faktycznie połysk znika, ale nie rozumiem czemu niektóre dziewczyny tu opisują, że kolor się klei, skoro jest wyraźnie napisane, że trzeba bezbarwny na to nałożyć- wtedy jest ok!! aaa i dodam że miałam z 2-3 kolory!! :) Używam tego produktu od: 2 lat, jak nie dłużej...;) Ilość zużytych opakowań: uuu z 5.....
    CHABRA
    30 listopada 2012 o 21:43
    polecam
    kolor 240 jest rewelacyjny dla brunetek. Każdy pyta się czym tak ładnie pomalowałam usta. Brak problemów przy pocałunkach i jedzeniu. Jak dla mnie sprawdza się w 100%. Polecam. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 28 listopada 2012 o 21:53
    mocno się klei
    Mam dwa kolory 103 i 105- są to dwa odcienie blado różowe. Jeden ma drobinki, drugi bez drobinek. \\nBłyszczyk nadaje bardzo ładny efekt, kolor się równomiernie rozprowadza, nie ma smug. Ładny połysk. Efekt trzyma się długo tylko póżniej na ustach zostaje klejąca się masa, połysk znika. Trzeba dokonac poprawki i jest ok. \\nJa nakładam dużo tego bezbarwnego na kolor wtedy usta się aż tak nie lepią.
  • 22 lipca 2012 o 21:05
    Średni
    Aby wydobyc dośc ładny kolor trzeba nałożyc jakieś minimum 2-3 warstwy i w dodatku trzeba czekac aż wyschną - niczym lakier. Drugi krok to "bezbarwny błyszczyk" jest strasznie gęsty - ciężko go rozsmarowac tym aplikatorem i w dodatku strasznie się klei. Trwalośc do 12 godzin to ma daleko góra utrzyma się kilka godzin. Ten produkt w połowie nie dobiega temu co było w reklamie. Dośc ciekawy jest efekt po aplikacji tego wszystkiego lecz tak jak już pisałam strasznie skleja usta Używam tego produktu od: Około 2-3 lat Ilość zużytych opakowań: Jedno - prawie skończone
  • 25 kwietnia 2012 o 23:50
    Nieudany zakup
    Ładny efekt przez pierwsze 2 godziny, chociaż usta lepkie straszliwie. Potem nieestetycznie wałkuje się na krawędzi warg. Następnie zasycha całkiem tworząc trudną do zmycia, popękaną warstwę, która wygląda okropnie. Przezroczysta "połowa" kosmetyku zużyła się jakieś dwa razy szybciej. Jedyna zaleta to ładny zapach. Nie warto. Używam tego produktu od: używany w zeszłym roku jakieś 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: nie skończyłam pierwszego - szkoda było ust