Oriflame Marine Elements, Body Massage Slender Gel (żel wyszczuplający)

• 16 stycznia 2005 o 9:51
    Raczej nie polecam
    Kupiłam go, gdy był nowością. Balsam intensywnie pachnie. Bardzo trudno sie wchłania i nie robi totalnie nic ze skórą, nie napina jej, nie wygładza, nawet nie nawilza. Zielono-niebieska maż, którą trzeba dlugo wcierać aby chociaż się wchłonęła w skórę ( ewentualnie w ubranie). Koło preparatów antycellulitowych to on nawet nie stał. Gdyby chociaż nawilżał skórę dałabym mu 2 gwiazdki...niestety:(
    Magilla
    10 kwietnia 2004 o 18:47
    dobrze się wchłania
    Dosyć przyjemny balsam, dobrze się rozprowadza i szybko wchłania (a to jest dla mnie bardzo ważne). Znikania cellulitu nie zauważam, ale podobno naukowo stwierdzono, że kremami tego paskudztwa nie da się wyleczyć. Balsam ładnie nawilża skórę, napina ją. Zapaszek milutki. Tylko niezbyt wydajny.
  • 9 kwietnia 2004 o 18:25
    o nie
    Kupiłam kiedyś w promocji 2 w cenie 1. Jakoś nie zauważyłam działania tego specyfiku. W dodatku ma przeokropny zapach, który mi od samego początku kojarzył z męskimi zapachami niż z morskimi
  • 4 maja 2003 o 11:57
    nigdy więcej!
    Okropne badziewie!Zapach zbyt mocny i zbyt morski - nie każdemu musi odpowiadać.Opakowanie dość poręczne.Konsystencja gęsta, wchłanialność niemal zerowa!Wieki całe muszą minąć, by chociaż w części zniknęło ze skóry.Pozostawia tłustawy film, lekko wygładza.
    Jula
    17 lutego 2003 o 23:26
    brak efektów
    Używałam tego żelu jakiś czas temu i pamiętam, że efektów jako takich nie było... Drugie opakowanie kupiłam, bo... ślicznie pachnie :) To trochę mało jak na produkt na celulit, ale przyjemność stosowania przede wszystkim :)Ilość zużytych opakowań: 2