Collistar Smalto Unghie Perfette (Perfekcyjny lakier do paznokci)

• 24 września 2014 o 19:05
    Mój numer 1
    Nie lubiłam za bardzo malować paznokci, bo niecierpliwiłam się przy wysychaniu lakieru, a potem, jako, że jestem osobą, która lubi mieć zajęcie, zawsze musiałam zadrapnąć paznokieć lub zrobić coś, by paznokcie nie wyglądały jak ledwo pomalowane. Było tak do kiedy dostałam lakier collistar\'a w prezencie urodzinowym. Nagle okazało się, że wcale nie muszę czekać długo na wyschnięcie lakieru, a nawet nie muszę malować drugiej warstwy (przy kolorze czerwonym). Oczywiście dwie warstwy zawsze wyglądają lepiej i sprawiają, że lakier utrzymuje się dłużej, ale przy collistarze\\\\\\\'e druga warstwa nie czyniła ogromnej różnicy. Niedawno dopiero przeczytałam recenzje na wizażu i trochę oniemiałam. Jest to mój absolutny hit wśród lakierów ze średniej półki cenowej. Uważam, że naprawdę warto trochę dołożyć i kupić ten lakier. Warto też dodać, że jest naprawdę wydajny, łatwy w aplikacji i nie gęstnieje nawet po kilku latach (czerwonego używam już czwarty rok). Dodatkowo dla mnie OGROMNYM atutem jest fakt, że collistar nie testuje swoich produktów na zwierzętach. \\n \\nTak więc ten lakier jest moim numerem 1.
  • 8 września 2014 o 21:41
    Średniak
    Dostałam na prezent około tygodnia temu. Koleżanka, która podarowała mi lakier zachwalała, że mają piękne kolory, są odżywcze, bardzo trwałe, rewelacyjnie się utrzymują na paznokciach i tak dalej. Jakoś nie było okazji pomalować, aż do przedwczoraj. I wszystko fajnie - lakier bardzo dobrze się nakłada, kolory są niesamowicie nasycone - piękne. Mam lakier numer 648 fioletowy z metalicznym efektem. Nie miałam problemu jak większość dziewczyn, że lakier nigdy nie wysychał więc uznałam, że nie jest zły. Właściwości odżywcze są zerowe. Tylko niestety szkoda, że na paznokciach wytrzymał aż jeden dzień, bo zaczął się ścierać. Wybitnie szybko. Moim zdaniem cena nie adekwatna do jakości lakierów. Ja dostałam więc nie ubolewam, wymaluje i po krzyku. Ale gdybym kupiła, pewnie nie byłabym zadowolona. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno 6 ml
  • 29 sierpnia 2014 o 17:40
    Nie jest perfekcyjny
    Posiadam dwa odcienie, 44 i 52 (odpowiednio - granatowy i ciemny fiolet. I powiem tyle, że dobrze, że był w promocji i był tani... Aplikacja lakieru jest nawet wygodna. Kolory są ładne, intensywne, dobrze się przentują na paznokciach. No i to tyle. Jeśli o minusy chodzi: -ten lakier chyba w ogóle nie zasycha. Malowałam paznokcie po południu, kładłam się spać 8 godzin później, a jak wstałam rano to miałam na nim odciski - nietrwały. Szybko się ściera, odpryskuje -nie ma opcji, żeby nałożyć go bez bazy. Raz nałożyłam. Odzyskanie naturalnego koloru płytki paznokcia trochę trwało. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: dwa zaczęte
    elbrus
    25 czerwca 2014 o 17:33
    NAJGORSZY
    Kupiłam brązowy, nie pamiętam numeru/nazwy własnej. TO NAJDŁUŻEJ SCHNĄCY LAKIER jaki miałam. Wspominam go jako taki, który do końca w ogóle nie zasycha... Kolor na paznokciu jest brzydko-perłowy, taki ni to perła, ni to metalic. Pędzelek wąziutki, a konsystencja ciężka - trudno to pogodzić przy manicurze. Drogi i wyjątkowo fatalny. NA PEWNO więcej nie kupię i WYJĄTKOWO żałuję pieniędzy, które na niego wydałam. Używam tego produktu od: męczyłam kilkanaście użyć Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
    youbby
    31 marca 2014 o 16:01
    mieszane uczucia
    Jest nie warty swojej ceny. Myslałam ze będzie się dłużej utrzymywał na paznokciach. Niestety , rozczarowałam się. Dlatego odjęłam 2,5 gwiazdki. Na plus są kolory lakierów. Są takie hmmm, jakby to okreslić szoczyste. Troszkę szybko gęstniał. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania