Iwostin Sensitia, Nawilżający tonik kojąco - oczyszczający

• 26 maja 2016 o 21:02
    dobry dla suchej skory
    Jestem z tego produktu bardzo zadowolona. Mimo, że nie jest to typowy lekki odświeżający tonik. Czuć, że na wysokim miejscu w składzie jest gliceryna. Tonik jest lekko klejacy, nie jest to sama woda. Zostawia na skórze delikatna warstewke. Dobrze nawilża, skóra po nim nie jest ściągnięta i sucha. Dobrze radzi sobie również z resztkami makijażu. Jest bardzo delikatny, nie podraznia, wręcz lagodzi. Bardzo dobre wykończenie wieczornego demakijazu.
    nasnas
    10 grudnia 2014 o 23:53
    taki sobie
    Tonik niczym specjalnym mnie nie zachwycił. Faktycznie przeznaczony do cery wrażliwej, jest bardzo deliktany, nie podrażnia. Oczyszcza z resztek makijażu. Po użyciu nie czuję ściągnięcia, ani dziwnej powłoki na skórze. I to chyba tyle plusów. Co do wad (oczywiście według mnie): nie czuję super oczyszczenia, poczucia nawilżenia czy odżywienia. W zasadzie moja skóra wygląda tak samo jak przed zastasowaniem toniku. Nie czuję ukojenia, wyglądzenia czy lepszej kondycji mojej cery. Cena jak dla mnie ciut zawyżona. Powinnien być to tańszy produkt. Dostępność - na pewno każda apteka. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 op
  • 21 czerwca 2014 o 20:36
    Nie dla mojej cery - wywaliłam go
    Kupiłam ten tonik w czasie, gdy moja skóra po zimie była koszmarnie przesuszona i wrażliwa. Linia tych produktów Iwostinu wydawała się wręcz dla mnie stworzona. Zresztą na stronie Iwostin test skóry za każdym razem wskazywał na tę serię. No więc zgarnęłam go z półki. Ale właściwie to nic mu nie zawdzięczam: - nie złagodził wrażliwości - choć może odrobinę mógł się do tego przyczynić - moja skóra pomimo, że mocno była przeuszona zareagowała na niego wypryskami w strefie T - czyli właściwie można dać mu na plus intensywne nawilżanie, ale z drugiej strony policzki tego nawilżenia zbyt mocno nie odczuły - nie odświeża cery, ale z drugiej strony nie zostawia też lepkiej powłoki Taki zwyklak. Z czasem dodałam do niego kroplę olejku herbacianego i rzeczywiście cerę bardziej odświeżał, wypryski nie wyskakiwały, ale z drugiej strony olejek herbaciany zbyt mocno ściągał pomimo dodania zaledwie jednej kropli. W końcu z braku na niego pomysłu wylałam go do zlewu i wróciłam do nieśmiertelnej ogórkowej Ziai Daję 3 gwiazdki, bo większej krzywdy nie robi i pewnie przy cerze suchej, ewentualnej normalnej byłby bardzo neutralny Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3/4 pierwszego opakowania
  • 3 czerwca 2014 o 10:54
    przyzwoity
    Dobrze oczyszcza twarz bo zawsze jak mój żel do mycia twarzy nie poradzi sobie z podkładem to widać na waciku ,po przejechaniu tonikiem jego resztki.Jest bezzapachowy i ma się trochę wrażenie ,że używa się wody. Myślę ,że jednak to plus ,bo to lepiej niż jakiś drażniący zapach.Nie podrażnia.Opakowania dosyć wygodne ale klapaka nie dokońca mi odpowiada.Cena do przyjęcia ale super tani to on jak widać nie jest. Używam tego produktu od: 5tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Diame
    24 maja 2014 o 21:23
    delikatny tonik
    Tonik nie jest przeznaczony do mojej cery bo mam cere tradzikowa ale uzywam go i lubie za to ze jest delikatny i nie wyrządza żadnej krzywdy na mojej buzce, czy dobrze oczyszcza? Mógłby robić to lepiej ale tragedii nie ma, fajnie nawilża buzię. Z istniejącymi krostami nie robi nic i raczej nie powodune nowych, skończę opakowanie i poszukam czegos lepszego. Używam tego produktu od: sześciu miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa