Under Twenty Never Ever! Delicate Formula, Tonik oczyszczający

Ciapna
    31 sierpnia 2012 o 11:54
    Średniak
    Na początku używania delikatnie oczyszczał twarz. Po dłuższym czasie przestałam zauważać jakiekolwiek działanie tego produktu. Podobała mi się buteleczka, która starczała mi na długo. Zapach też mi nie przeszkadzał. To taki produkt dla kogoś, kto ma jeden wyprysk przed okresem. Był dla mnie za słaby, nie spełnił moich oczekiwań. Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 6 lipca 2011 o 17:42
    Podrażnia, wysusza i nie oczyszcza
    :(podrażnia skórę trądzikową :(wysusza :(ściąga skórę :(niestety nie oczyszcza z zaskórników :(nie działa antybakteryjnie- krostki i tak się pojawiają :(nie działa na pryszcze tj nie niweluje ich, nie pomaga, a raczej szkodzi, podrażnia :(mam po nim łuszczącą się skórę i czerwone plamy Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 1 kwietnia 2011 o 13:36
    żadna rewelka
    To może zacznę od plusów: - dobrze oczyszcza - odświeża skórę po całym dniu - nie zatyka porów - matuje - dość wydajny Minusy: - intensywny, drażniący, ostry, chemiczny zapach (alkohol, nie alkohol?) - nieprzyjemne uczucie "napięcia" skóry Pomimo, że plusów jest więcej, nie wiem czy zdecyduję się na ponowny zakup tego produktu, właśnie ze względu na ów zapach, który zniechęca mnie do stosowania toniku. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 14 grudnia 2010 o 19:29
    totalne dno
    ten tonik to porazka, uzywam zelu z tej firmy i jestem zadowolona wiec postanowilam pokusic sie o tonik i to byl wielki bląd, jak dla mnie wogole nie oczyszcza ani nie odswieza, skora po nim jest jakas tlusta i nieprzyjemna ogolnie lipa Używam tego produktu od: jakis czas Ilość zużytych opakowań: 1 nie cale bo nie moge go zmeczyc
    airam91
    27 września 2010 o 19:26
    Przyjemny, ale średni
    Tonik jest w sumie miły w uzytkowaniu, ale nie rewelacyjny. + ładnie pachnie + nie podrażnia + w jakims stopniu matuje + skóra jest odswieżona + dobrze zmywa pozostałości zabrudzeń + cena Używam tego produktu przez: 3 mies Ilość zużytych opakowań: 1 op