Pomady do brwi

Affect Pomada do brwi

Bodyland.pl
EYEBROW POMADE WATERPROOF - Wodoodporna pomada do brwi - MEDIUM AFFPWDBR-DOBR-02
hairstore.pl
EYEBROW POMADE WATERPROOF - Wodoodporna pomada do brwi - LIGHT AFFPWDBR-DOBR-01
Affect
AFFECT Wodoodporna Pomada do Brwi - Medium Ciepły Brąz

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Ixip11
    16 czerwca 2024 o 15:33
    pomada
    Pomada z tego co kojarzę ma 3 odcienie, każdy jest bardzo ciemny, dobrze napigmentowany- co dla mnie jest plusem bo wcale nie trzeba dokładać wielu warstw produktu. Cenowo wychodzi bardzo fajnie i jest wydajny, niestety zawsze muszę go zamawiać, ponieważ nie ma go stacjonarnie. Pomada nie zastyga w opakowaniu nawet po paru miesiącach. Jest rewelacyjna jedyny minus to opakowanie, a raczej nakrętka, która już nie raz mi się połamała, a specjalnie zwracałam na to uwagę i nie zakręcałam mocno słoiczka
    Zalety:
    • kolor
    • pigment
    • skład
    • efekt
    Wady:
    Tarant
    8 czerwca 2023 o 22:06
    Trwała i komfortowa pomada
    Pomadę kupiłam stacjonarnie, więc nie miałam problemu z doborem koloru. Słoiczek jest bardzo estetyczny, produkt nie zasycha szybko w opakowaniu za co ogromny plus. Ma konsystencję masełka, przyjemnie się z nią pracuje, nie rozmazuje się w ciągu dnia ani nie traci intensywności koloru. Jest niesamowicie wydajna, opakowanie po roku od otwarcia wciąż jest w idealnym stanie :) Polecam!
    • kolorystyka
    • trwałość
  • 14 maja 2023 o 17:03
    Słaba
    Niestety, za każdym razem, gdy na wizazu produkt ma mnóstwo pozytywnych opinii okazuje się niewypałem. Tak też było w tym przypadku. Używam tej samej pomady od 10 lat, cenowo wychodzi podobnie co Affect. Jest fantastyczna, zawsze otrzymuję mnóstwo komplementów o moim makijazu brwi i wiele osób jest zdziwionych, gdy mówię im że to tania pomada za 20 zł, gdyż myśleli, że to profesjonalny makijaż permanentny. Z racji że rozjaśniłam włosy, chciałam kupić nową pomadę w jaśniejszym odcieniu, gdyż moja poprzednia niestety jest dostepna tylko w jednej wersji kolorystycznej. Skuszona pozytywnymi opiniami skusiłam się na Affect w odcieniu medium. Wielkie rozczarowanie... Kolor-nie podoba mi się, odcień medium jest nie tyle jaśniejszy co cieplejszy a wręcz wpada w rudy. Konsystencja-nie jest najgorsza, dosyć zbita ale nie aż tak, by trudno było ją rozprowadzić. Jednak na pewno nie określiłabym jej jako masełkowata, osoby które tak twierdzą, chyba nie miały w ręku naprawdę miękkiej pomady Efekt-nie jest najgorszy, może jakoś zużyję, ale mojej poprzedniej pomadzie nie dorasta do pięt. Do tego mam wrażenie, że stosunkowo łatwo się ściera i nie jest wodoodporna. Słabo. Bardzo przeciętny produkt
    Drogeria Cocolita.pl
  • 8 czerwca 2022 o 11:07
    Bardzo dobra pomada
    Pomada od Affect świetnie daje rade, posiadam odcien medium - bardzo ładny odcień brązu, po nałożeniu nie przechodzi w rudy kolor. Konsystencja jest "mięciutka", ja na początku nakładam produkt na rękę, a później nabieram na pędzelek odpowiednią ilość produktu i aplikuję. Pomada niestety po jakjmś czasie wysycha to jedyna jej wada. Mimo wszystko polecam ją, jest warta wypróbowania.
    • kolor
    Wady:
    • po jakimś czasie wysycha
  • 26 stycznia 2022 o 15:22
    pomada którą lubię
    jestem zadowolona z tej pomady. jej konsystencja jest całkiem przyjemne, bo dość plastyczna i kremowa co ułatwia nałożenie i malowanie brwi. i tak jest cały czas! nie zauważyłam z kolejnymi użyciami, tygodniami i miesiącami, że nic pod tym względem się nie zmienia. nic nie twardnieje, nie pęka itp. co do samego nakładania to przyjemnie się nim maluje brwi, ale też i sam makijaż pomadą wypada dość fajnie pod kątem trwałości. nie jestem fanką plastikowej pokrywki, ale wiem że raczej jest to już trochę standard pod tym kątem. trochę szkoda, że nie ma większej gamy kolorystycznej i dostępność jest taka jaka jest. cena? całkiem ok.

Zobacz także inne Pomady do brwi