Kredki do brwi

Eveline Cosmetics Brow Art Duo Pen & Filling Powder Pisak do brwi 2 w 1

Eveline
Pisak i puder do brwi 2 w 1
Bodyland.pl
Eveline Cosmetics Cosmetics - Brow Art Duo Pen & Filling Powder Waterproof - Wodoodporny pisak i puder do brwi 2w1 - DARK
Eveline Brow Art Duo Pisak i Cień do Brwi 3 Dark

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 września 2024 o 11:23
    Pisak - tak, puder - nie.
    Używam odcienia Light, a właściwie używam tylko pisaka z odcienia Light. Puder jest duuuużo cieplejszy i zupełnie mi nie pasuje, zdecydowanie chętniej kupiłabym sam pisak, bo ma naprawdę świetny kolor dla ciemnej, chłodnej blondynki. Kolor nie idzie w żółty ani pomarańczowy, jest serio chłodny, neutralnie szary. Poniższa ocena dotyczy zatem głównie pisaka. Dozowanie produktu nie jest idealne, zazwyczaj jedną brew nim zrobię, a przed pomalowaniem drugiej muszę ten pisak zatkać i potrząsnąć nim porządnie żeby trochę spłynęło i żeby działał dalej. Nie jest to rozwiązanie idealne, ale na pewno lepsze niż pisaki z których się wręcz leje. Trzeba też uważać jeśli się najpierw używa żelu/mydełka i poczekać aż porządnie zastygnie, bo ten pisak użyty na takim nie do końca zastygniętym zakleja się, przestaje całkowicie działać i nie da się z tym już nic zrobić. Ciężko z nim przesadzić i zrobić sobie krzywdę, dla mnie to napigmentowanie jest idealne, jak raz na jakiś czas trochę przesadzę z ilością to łatwo go wyczesać i złagodzić efekt. Po wyschnięciu trzyma się cały czas aż do wieczornego zmycia makijażu. Sama końcówka mogłaby być minimalnie cieńsza, bardziej precyzyjna, ale nie jest źle. Nie jest bez wad ale będę go na pewno dalej kupować, bo nie znalazłam do tej pory drugiego tak dobrze dopasowanego koloru, a przy zakupach w cenie promocyjnej wychodzi całkiem korzystnie i nie szkoda mi go wyrzucić bez zużywania pudru.
  • 23 maja 2024 o 20:42
    Eveline Cosmetics, Brow Art Duo Pen & Filling Powder
    Dzięki temu pisakowi można łatwo uzyskać precyzyjne brwi, jak i ich naturalne wypełnienie. To idealne rozwiązanie dla osób, które cenią sobie funkcjonalność i chcą zaoszczędzić czas na codziennej pielęgnacji i makijażu. Pisak do brwi ma cienką końcówkę, która pozwala na precyzyjne rysowanie nawet najdrobniejszych linii, imitujących naturalne włoski. Puder wypełniający jest idealny do nadania objętości i wyrównania koloru brwi. Taka kombinacja sprawia, że aplikacja jest prosta, nawet dla osób bez dużego doświadczenia w makijażu. Brwi pozostają na swoim miejscu, nie rozmazują się i nie blakną. Produkt jest wydajny. Cena niska jak za taki produkt.
    • łatwość w użyciu
    • dobrze napigmentowany
    • naturalne wykończenie
  • 18 maja 2024 o 12:07
    Każdemu polecam
    Super pisak w mega cenie. Produkt 2w1. Z jednej strony forma pędzelka, z drugiej gąbeczka z pudrem. Pedzelek z pewnością nada pigmentu naszym brwiom, jednak trzeba go wyczuc by nie zrobic plamy. NIE JEST TO TRUDNE, przy malowaniu człowiek załapie. Gąbeczka nadaje rozmycie by efekt nie był zbyt mocny. Można ją użyć na początku naszych brwi by efekt końcowy był lepszy. Super alternatywa dla osób z mniejszą ilością brwi by nadać naszym brwią koloru. Jest to produkt bardzo wydajny. Jeden wystarczy na mega długo
  • 3 marca 2024 o 18:09
    Świetny, ale część pudrowa trudna do ogarnięcia
    Pisak do brwi Eveline bardzo przypadł mi do gustu. Zdecydowanie wolę malować brwi pisakiem niż kredką. Niestety, część pudrowa jest dla mnie ciężka do ogarnięcia i nie zdała u mnie egzaminu, ale w sumie to nie jest mi potrzebna. Ale sam pisak świetny. Nadaje fajny głęboki kolor, nie rozmazuje się, jest bardzo trwały. Wygodnie maluje się nim brwi. Można spokojnie dojechać do każdego kącika i nadać im kształt. Cena tez jest przystępna, jak również wydajność. Poleciłabym.
    Zalety:
    • trwałość
    • głęboki kolor
    • wytrzymały
    • wygodna aplikacja
    • końcówka z pudrem
    Wady:
    • część pudrowa jest niepraktyczna
  • 18 stycznia 2024 o 13:59
    Eveline cosmetics brow art duo pen & filling powder
    Pisak do brwi rysowania oraz puder do wypełniania brwi jest produktem dobrym choć ma mała ilość wyboru kolorystki jest mało trwały oraz precyzyjny. Samym produktem pracuje się przyjemnie i lekko opakowanie jest wykonane trwałe oraz poprawnie. Samego produktu nie polecam uważam że puder i jego końcówka do nakładania jest kompletnie nie precyzyjna
    Zalety:
    • Trwałość opakowania
    Wady:
    • Precyzyjność
    • Trwałość produktu